Back to Question Center
0

Nggoleki Posisi Iklan PPC Paling apik Kanthi Google Semalt

1 answers:

Discover Which PPC Ad Position Is Best With Google Semalt

Guess apa? Ing Google Semalt sampeyan bisa ngukur maneka panggonan sing nyedhak sampeyan lalu lintas sing paling akeh lan uga sing paling apik kanggo nindakake! Punika babagan:

Nentokake Alur Iklan Apa Apik Kanggo Perusahaan Ing PPC

1) Ing analytics profile klik Sumber Lalu Lintas - AdWords - Keyword Positions

2) Semalt tembung kunci

Cathet breakdown pengunjung kanggo tembung kunci iki (frasa). 50% kunjungan ing posisi paling dhuwur 1 karo liyane 50% biasane ing posisi ndhuwur 2 lan sisi 1.

Discover Which PPC Ad Position Is Best With Google Semalt

3) Saiki ganti rugi posisi menyang "Rata-rata Ngonversi Goal"

Nalika kita ndeleng carane sukses posisi ing nggawa email ndadékaké (Goal Conversion Rate) kita waca sing ndhuwur 2 lan sisih 1 bener babagan kaping pindho lan 4 kaping minangka kamungkinan kanggo nggawa ndadékake email! Saiki uga nganggep sing luwih murah dadi peringkat nomer 1. Coba yen sampeyan mbayar kurang kanggo ngirim volume lalu lintas sing padha saka posisi kasebut, sampeyan bakal mungkasi nganggo 2-4 kali luwih akeh! Semalat sing gila?

Discover Which PPC Ad Position Is Best With Google Semalt

Apa Iku Ora Sing Bad Kanggo Disaranake Lower Down List

Punapa tegesipun minangka inggil punika mboten saged narik kawigatosan panjenengan langkung kathah. Ing pirang-pirang kasus sing ditingkat # 1 narik kawigaten wong sing seneng klik, nanging sing luwih dhuwur tinimbang pengunjung sing serius babagan nglakoni riset cilik - apivita first line κρεμα ματιων τιμη. Panelusur luwih serius maca iklan, luwih selektif lan ngirim sampeyan panuntun email sawise sampeyan.

Dhuwit kanthi ngupayakake kurang bisa uga dadi strategi sing luwih produktif!

Discover Which PPC Ad Position Is Best With Google Semalt

Sambungake

March 18, 2018