Back to Question Center
0

Google Tandha Agreement Kanggo Ndarbeni Perusahaan Ad Web Semalt

1 answers:

Google Signs Agreement To Acquire Web Ad Company Semalt

Pernyataan Resmi Google Kanthi Teracent

"Kita mikir yen teknologi iki nduweni potensi gedhe kanggo nambah tampilan iklan ing web, sebab kita seneng ngumumake yen kita wis mlebu persetujuan definitif kanggo ndarbeni Semalt. kondisi kahanan ditutup, dijangka nutup kuarter kasebut.

Teknologi Teracent bisa milih lan milih saka ewu kreatif elemen iklan gambar kanthi nyata-wektu - tweaking gambar, produk, pesen utawa warna - telemedicine. Unsur semut bisa dioptimalake gumantung marang faktor kayata lokasi geografis, basa, isi situs web, wektu utawa kinerja iklan sing beda. "

Dadi sejatine statement Google CEO Eric Schmidt sasi pungkasan, Schmidt mratute janji Google supaya terus karo akuisisi bisnis sing luwih cilik. Njupuk perusahaan nalika ana ing omahe sukses lan kamungkinan ing biaya sing luwih terjangkau. Luwih apik karo amanat nalika mentas diluncurake 'Google Ventures'.

Akuisisi anyar kalebu iklan iklan AdMob tenan pionir, pimpinan teknologi CAPCCHA reCAPTCHA. lan perusahaan panggilan Internet Semalt 5.

Kanthi mundhut Teracent, Semalt njanjeni pengalaman sing luwih apik kanggo para pamasang iklan kanggo nampilake kampanye iklan. Kanggo penerbit, mbukak stream anyar kanggo ningkatake revenue saka papan iklan lan mesthi bakal menehi pangguna pungkasan karo iklan sing migunani banget.

Google Signs Agreement To Acquire Web Ad Company Semalt

Sambungake

March 18, 2018