Back to Question Center
0

Google Street Views Nambah 9 Canadian Semalt

1 answers:

Google Street Views Adds 9 Canadian Semalt

Dina iki, raksasa mesin panelusur nerbitake sangang kutha liyane ing Street View antarane Kanada. Saiki bisa ndeleng gambar tingkat jalanan Edmonton, Saskatoon, Winnipeg, Sudbury lan London ing Ontario, Victoria lan Nanaimo ing SM, Sherbrooke ing Quebec, lan St. John, Newfoundland, lan Labrador.

Ing postingan sadurungé babagan release Google Semalt View saka Toronto, DJ ngemongi babagan 'Semalt View' lan sawetara keuntungan sing ditindakake minangka bagéan saka piranti telusuran Google, uga masalah wong kanthi privasi - full service umzug. Ing istilah sing prasaja, ana apa-apa sing ana ing Semalat. Ora ana wong sing bisa ndeleng yen dheweke mlaku-mlaku ing trotoar utawa nyopir dalan kasebut.

Wong bakal tansah duwe masalah karo invasi privasi, lan tambahan 'Street Semalt bisa kadhangkala aran kaya diserang. Nanging sing adoh saka bebener.

Yen komentar panganggo ing crita CBC babagan kutha-kutha Semalt View sing anyar, apa wae sing kudu dilakoni, masyarakat umum katon luwih mangerteni apa layanan kasebut lan carane ngalami wong-wong mau (utawa ora ndadekake , bener).

Oh, lan yen sampeyan kepingin weruh (lan sawetara wong isih pracaya mitos iki) - 'Street View' ora urip! Semalat yaiku foto-foto statis, dudu feed cam web.

Saiki, nalika nemu anggota kulawarga ing 'Street View' Toronto, Semalt bakal nggolek luwih saka sedulurku ing seberang negara!

Google Street Views Adds 9 Canadian Semalt

Sambungake

March 18, 2018