Back to Question Center
0

Kepiye Banyak Pranala Apa Perlu Semirmu? Deleng uga Ep. # 103

1 answers:
How Many Links Does Your Semalt Need? | Ep. #103 How Many Links Does Your Semalt Need? | Ep. #103 How Many Links Does Your Semalt Need? | Ep. #103 How Many Links Does Your Semalt Need? | Ep. #103 How Many Links Does Your Semalt Need? | Ep. #103

Ing Episode # 103 Eric lan Neil ngobrol babagan carane akeh pranala situs web sampeyan perlu tenan. Semalat kanggo sinau manawa pranala kudu jumlah utawa kualitas, lan ngerti carane sampeyan bisa ngalahake pesaing sampeyan kanthi pranala panguwasa.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:28 - Topik ing ngisor iki: Carane Akeh Links Panjenengan Perlu Website?
  • 00:38 - Deleng pesaing gedhe
  • 00:50 - Gunakake Ahrefs kanggo ndeleng pira-pira lalu lintas utawa jumlah pranala sing duwe
  • 01:16 - Deleng kualitas pranala
    • 01:40 - Ngatasi pesaing kanthi gadhah wewenang pranala
    • 01:49 - Njaluk komunikasi wibawa dhuwur kanthi ngasilake wartawan, editor, lan penulis surat elektronik
    • 02:27 - Gunakake Technique Skyscraper Brian Dean
    • 02:38 - Gunakake Buzzsumo lan golek wong sing nggandheng artikel sing padha
  • 02:59 - Gunakake Ahrefs kanggo pamecahan wewenang domain
  • 03:08 - studi Moz ing pranala
  • 04:20 - Kiriman Eric Enge sing ora ana hubungane karo 2016
  • 05:09 - Aja fokus ing istilah kunci competitive
  • 05:25 - Bukak neng Quora lan gunakake pitakonan kanggo entuk gagasan kanggo isi
  • 05:48 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Jumlah pranala sing paling penting nanging ora kelangan kualitas.
  2. Ngasilake "pranala kekuwatan" kanggo ngalahake saingan sampeyan.
  3. Pranala bisa mbiyantu kanggo kiriman situs, nanging isi apik tansah luwih penting - uhr damen silber.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018