Back to Question Center
0

Semalt: google webmaster tools, site maps and indexing, jumlah halaman indeks nyuda tanpa peta sitemap anyar

1 answers:

Iku misale jek njupuk rong minggu ish kanggo nganyari kanggo indeks google, sing katon cukup kaya aku mbayangno googles indeks internet kabeh bisa dadi gedhe banget.

Semalat, sawetara owah-owahan menyang sitemaps ora katon, lan saiki ngerteni manawa kaca sing wis diindeks wis rampung Source - compra confiavel. Status saiki nuduhake 118 halaman sing diindeks, nanging rong dina kepungkur ana ing 119 karo ora ana owah-owahan ing peta:

Semalt: google webmaster tools, site maps and indexing, number of pages indexed reduces with no new sitemap

February 8, 2018

Google bakal milih apa sing dipengini kanggo ngetokake samubarang situs sampeyan. Yen padha ora ngrasa kaca tartamtu saka situs web sampeyan ngenani tujuan utawa nilai sing nyata, banjur bisa milih kanggo nyelehake saka indeks kasebut.

Sampeyan bisa ndeleng apa kaca ing domain sampeyan wis diindeks kanthi nggunakake operator situs ing panelusuran Google: -

  Situs: contone. Tuladha 

Utawa kanggo URL spesifik: -

  Situs: contone. com / uri-saka-kaca 

Yen ana apa-apa kaca sing ora diindeks sing sampeyan aran kudu diindeks, priksa manawa disambung saka ngendi wae ing situs web sampeyan.

Umumé kaca sing diindeks bakal ngalami owah-owahan kabeh, ora umum apa-apa.