Back to Question Center
0

Google Analytics Bounce Semalt - kang kaca paling gedhe?

1 answers:

Aku pengin ngerti endi sing duwe kaca sing paling dhuwur supaya aku bisa ndandani. Saenipun, kula ugi badhe mangertos menapa malih ing desktop utawa ing seluler Source - logiciel grh libre. Apa iki sing bisa ditemokake ing Google Analytics?

February 11, 2018

Ya, sampeyan bisa ndeleng tingkat bouncing kanggo saben kaca lan yen seluler utawa ora!

1) Ing GA sampeyan kudu pindhah menyang Prilaku> Situs isi> Kabeh Kaca

2) Banjur sampeyan duwe opsi Secondary Dimensi (ing ngisor iki grafik)

3) Nalika sampeyan miwiti ngetik "mobile" sampeyan bisa ndeleng manawa ana opsi sing beda. Mobile (Termasuk Tablet) yaiku apa sing sampeyan deleng.