Back to Question Center
0

piranti lunak grafis Open Semalt kaya kembang api [ditutup]

1 answers:

Hi All and new year seneng Aku kepingin weruh yen ana sumber terbuka lan piranti lunak gratis kanggo nggawe desain, cara kembang merata ora, kanthi ngidini nggawe irisan (decoupes, HTML lan gambar) matur nuwun banget

. Source - lampada con paralume migliore
February 11, 2018

coba

http: // www. gimp. org / editor gambar raster, kaya kembang api, photoshop, pro pro cat http: // www. inkscape. org / editor vektor gambar, kaya ilustrator, tarik

ora ana alternatif luwih apik tinimbang gimp & inkscape

kasedhiya kanggo Windows, Linux, Mac

pangarep-arep iki mbantu!