Back to Question Center
0

Ahli Expert: Cara Ngevaluasi Kinerja SEO

1 answers:

Paling manajer e-commerce kepengin banget ngarah peringkat. Padha tansah nelusur Googlekanggo soko kanggo nunjukake yen peringkat sing luwih apik. Nalika padha ngalami owah-owahan ing asil panelusuran mesin, padha nganggep singSearch engine optimization (SEO) kinerja program iku sampurna. Sayange, iki ora tansah bener.

Frank Abagnale, Customer Success Manager of Semalt Layanan Digital, nerangake faktor nyata sing bisa nggayuh peringkat situs web lan kinerja.

Kompetisi: Apa peringkat liyane?

Sauntara kompetisi ngalami taktik panggunaan organik konvensional sing digunakake deningsaingan. Saben pemilik perusahaan e-commerce kepengin supaya situs bisa ngalahake saingan bisnis supaya bisa nambah visibilitas, entuk klik lan nggawea sale. Nanging, paling pitakon panelusuran nguripake elemen ing asil panelusuran sing narik perhatian manungsa saka asil organik konvensional lan pushlistings mudhun ing kaca.

Personalisasi: Sing ranking?

Dina iki, rangking banget disesuaikan kanggo ombone sing ora ana maneh impersonalizedrangking kanggo akeh panelusuran. Sejatine, rangking konsumen sing katon ing iPhone bakal beda karo peringkat sing sampeyan tingali ing tablet utawakomputer. Minangka asil, ora ana sing bisa ngomong karo kepastian "Kita pangkat pisanan ing Google!"

Biasane, ranking disesuaikan miturut:

  • Lokasi. Iki minangka faktor paling umum sing nyebabake kepribadian peringkat.Nalika mesin telusur nemtokake lokasi pangguna kanthi nggunakake sinyal sel utawa alamat IP piranti, padha ngirim asil panelusuran sing disesuaikan.
  • Panggunaan piranti. Peringkat sing katon ing Smartphone ora padha karo sing katoning desktop utawa tablet. Piranti seluler biasane njupuk pranala menyang aplikasi. Akibaté, situs sing nduweni pengalaman seluler kanthi gampang bakal luwih dhuwur..Yen sampeyankonsumen nggoleki soko ing iPhone, asil bakal beda banget karo apa sing katon ing asil desktop sampeyan.
  • Riwayat pencarian. Saben sampeyan mlebu menyang akun search engine, mesin telusurnemu akses menyang kabeh riwayat panelusuran. Conto sampurna yaiku nalika sampeyan mlebu menyang akun Gmail ing komputer, mesin telusur mlebuakun Google lan telusuran Google. Informasi iki digunakake kanggo nyetel asil telusuran sing metu ing piranti.
  • Prilaku sosial. Nggunakake platform kayata Twitter lan Google, Google entuk akses lengkapkanggo perilaku sosial panjenengan. Iki jelas ngapa sawetara isi saka merek utawa kanca ditampilake ing asil panelusuran, nanging ora ditampilake nalika liyanewong miwiti pitakon panelusuran.
  • Demografi. Mesin telusur nempatake saben pangguna menyang grup demografi sing migunakakeperilaku sadurungé kanggo ngirim iklan sing paling ditargetake.

Adhedhasar faktor-faktor sing kasebut ing ndhuwur, sampeyan saiki mangerteni carane asil mesin telusurankustomisasi. Faktor-faktor iki menehi pratinjau pangguna prangkat laporan piranti apa wae sing cenderung kanggo ngasilake data impersonalized kanggo konsumen sanajan sampeyan peringkatPiranti kasebut nuduhake sampeyan peringkat luwih dhisik kanggo tembung kunci sing paling penting. A prospek ora bisa ndeleng asil sing padha saka pungkasan sing tegesepadha ora bisa tuku saka sampeyan. Iki tegese yen alat pangkat nglaporake ora bisa menehi data akurat kanggo mbantu bisnis sampeyan generate income, banjurIku ora alat dipercaya kanggo nunjukake kinerja.

Perwakilan: Tembung kunci apa sing arep dipilih?

rangking nelusuri berarti sampeyan milih set phrases lan tembung kunci sing penginpangkat lan plot kinerja situs sampeyan peringkat kanggo tembung kasebut. Frasa sing sampeyan pilih nduweni potensi kanggo ngganti tampilankinerja sampeyan.

Paling wektu, perusahaan nemokake gampang migunakake phrases lan tembung kunci sing wis kasebutPeringkat kanggo kalebu merek utawa tembung sing kurang kompetisi. Iki biasane ndadekake katon kaya kinerja SEO sing sampurna sanajan nalikaiku ora.

Ing sisih liyane, kaca individu bisa pangkat kanthi ewonan tembung karo sethithik bangetdikarepake. Iki adhedhasar konsep akeh tembung kunci sing makili 1,5,15 utawa 60 telusur saben wulan sing kabeh nambah nganti drive lalu lintas dibandhingaketembung kunci dhuwur sing sampeyan track ing laporan peringkat sampeyan. Nelusur tembung kunci sing dianggep minangka nilai dhuwur sing sampeyan wuta karo potensial sing didhelikakesaka panelusuran buntut dawa.

Temporality: Kapan pangkat iku?

Rangking cukup adi lan temperamental. Akibaté, sampeyan bisa nemokake favorittembung kunci lan éling sing ora pangkat pisanan. Nanging, sampeyan bisa njaluk kejutan sing nyenengake kanggo ndeleng peringkat luwih dhisik ing wektu sampeyan nggoleki.

November 27, 2017
Ahli Expert: Cara Ngevaluasi Kinerja SEO
Reply