Back to Question Center
0

Apa & Cara Ngedongkrak SEO Sampeyan Kanthi Content Marketing Lan Sosial Media - Gaya saka Semalt

1 answers:

Nalika nerangake ngapikake SEO, ora rahasia manawa isi raja. Panjenenganisi situs web kudu dadi relevan, informatif lan melu ing mesin sing dipikirake supaya njaga pangkat situs sampeyan. Liwat taun,Nanging, media sosial uga mandegaken ing gambar, lan sinyal-sinyal kasebut saiki digunakake kanggo mbantu peringkat mesin telusur sing luwih apik.Iku jelas kanggo ndeleng sing SEO, marketing isi, lan media sosial kabeh digunakake ing tangan-tangan kanggo nambah status website perusahaan.

Cukup kanggo nggawe iki luwih cetha, ana 5 tips ndhuwur, diterangno dening Andrew Dyhan,Customer Success Manager of Semalt ,kanggo nambah SEO karo marketing isi lan media sosial.

1. Kaber isi Twitter

Iku ora mung isi ing situs web sing mbantu Google ngindeks situs sampeyan.Luwih sampeyan tweet, lan luwih akeh nuduhake tweets, luwih apik sampeyan bisa mindhah munggah pangkat indeks. Sifat gedhe sakaweb ing saindhenging donya tegese pangolahan ekstensif digunakake kanggo ngumpulake kabeh informasi lan dilebokake ing sistem sing bener diakses.Crawler Google kuwi kunci ing mbantu karo indeksasi iki, lan saiki nganggep isi akun Twitter. Mulanenggawe paling tweet lan tweets sampeyan!

2. Ngembangake platform media sosial kanggo entuk tautan apik

Amarga mesin sing nyoba nggawa informasi sing cocog kanggo wongnalika mbutuhake, dheweke ngandelake media sosial kanggo mbantu. Linkbacks liyane situs web, sing liyane nuduhake wong sing nemokake situs kasebutsing cocog. Sayange, akeh wong nyalahake iki ing sasi kepungkur lan melu teknik black-hat-SEO kanggo ngedongkrak peringkat situs.Iki nyebabake mesin telusur ngowahi kanggo media sosial kanggo pitulung..Dina mesin telusur katon ing sinyal sosial kayata Facebook, Tweets,Google + 1s kanggo ndeleng carane situs sampeyan wis dilakoni, lan carane pangkat iku sesuai.

3. Gunakake media sosial kanggo nambah kredibilitas sampeyan

Mesin-mesin saiki ora mung looking ing isi ing situs web utawa blog.Lagi nonton platform media sosial sampeyan. Carane wong sing melu isi, lan uga akeh wong nggabungakebali sampeyan. Carane akeh pamirsa lan pengaruhe sing uga dipikirake, supaya ngentekake wektu ngembangake jangkahmu ugaminangka akeh pamirsa.

4. Kirim ing Google+ saben

Nggawe profil Google sampeyan, ngirim saben dina lan Google bakal seneng karo sampeyan.Nggabungake komunitas lan ngirim isi sing cocog, nuduhake profil, mung aktif ing profil Google. Priksa manawa isi sampeyannuduhake ing Google sampeyan isi sing pengin diindeks.

5. Ngiyatake lan cocog game SEO

Nalika ngomong babagan SEO lan isi, kaya tembung kunci, deskripsi meta, alttagging gambar, lan jumlah tembung ing postingan blog sampeyan kabeh. Nanging, kabeh wis diganti wektu. Mesin pencari kuwisaiki luwih prihatin karo relevansi isi sampeyan. Iku ora mung babagan tembung stuffing, nanging babagan carane sampeyan bisa kanthi efektif njawabpitakonan wong sing takon. SEO ngganti modifikasi jenis konten sing katon ing asil sampeyan. Mulane, priksa manawa sampeyanisi minangka cocok lan nyenengake sabisa.

Kesimpulan

SEO, marketing isi, lan media sosial ora ana hubungane. Yen ana apa-apa, padhawis dadi luwih lan luwih sithik nalika taun kepungkur. Kabeh padha mbantu ngapikake rangkeng SEO lan situs lan kudu dianggepbebarengan karo strategi pemasaran situs web.

November 27, 2017
Apa & Cara Ngedongkrak SEO Sampeyan Kanthi Content Marketing Lan Sosial Media - Gaya saka Semalt
Reply