Back to Question Center
0

Cara Ngedongkrak Kinerja SEO Sampeyan Kanthi Tautan Internal - Tips Saka Semalt

1 answers:

Ewu situs web ana, lan luwih akeh digawé saben dina. Kompetisikanggo ngarsane online kaku. Kanggo ngupayakake pesaing sampeyan, sampeyan kudu ngoptimalake situs liwat SEO situs. Salah sijiunsur paling penting ing situs SEO punika pranala internal. Nanging, umume wong ora menehi perhatian. Pranala internal bakal ndadékaké panelusuranmesin nemokake lan ndeleng konten sampeyan lan pengalaman panganggo.

Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager of Semalt ,wis nggarap strategi link internal kanggo ngilangi pesaing sampeyan.

Nggoleki Pranala Internal

Alat efektif sing bisa digunakake kanggo ngumpulake data ing situs iki yaiku Screaming Frog. Ikuwis loro versi gratis lan mbayar. Versi gratis ditrapake kanggo situs web cilik.

Crawl Situs web

Kanggo miwiti, ketik URL situs web sing pengin dirayakake. Gumantung ingjam, bisa njupuk menit kanggo siji jam kanggo mbukak. Amarga kita mung perlu URL, batalna Javascript, CSS, mriksa pranala, lan Javascript ing njabafolder. Busakno apa wae sing sampeyan ora perlu miturut "konfigurasi> laba-laba".

Pranala Internal Ekstra

Sawise crawling rampung, kita kudu nemokake URL sing kita panliten. Kanggo nggaweproses cepet, ketik pungkasan URL menyang kotak telusuran. Sawise sampeyan nemokake, klik ing URL tengen lan filter menyang HTML. Sabanjure, klik ing"ing tautan" ing ngisor kaca. Sampeyan bakal nemokake kabeh pranala internal ing URL sing sampeyan pilih.

Langkah sabanjuré kanggo ngèkspor pranala internal. Kanggo ngekspor, klik klik tengening URL banjur pilih "Ekspor> Tautan".

Ngresiki List Link Internal

Sawise ngekstrak pranala internal, langkah sabanjure yaiku kanggo ngresiki dhaptar. Ikubisa nduwe URL duplikat amarga kaca taksonomi lan paramèter pelacakan..Sijine URL ing Google Doc lan ngaturna miturut abjad.URL duplikat bakal dikelompokake lan mulane, gampang dibusak.

Langkah sabanjure kanggo nelusuri aksara khusus kanggo mbusak URL. Yen sampeyan nggunakakeMac nggunakake perintah + F. Kanggo nggunakake kontrol Windows + F kanggo nyopot, sampeyan bakal kiwa karo dhaptar pranala internal lan teks jangkar liyane.

Sinau Optimasi On-Site

Kanthi dhaptar pranala internal, sampeyan kudu nemtokake faktor ing situs kasebutsampeyan pengin maneh. Kene kritéria sing digunakake.

  • Tembung kunci sing digunakake ing URL, jangkar teks, lan tag judhul.
  • Length of the article.
  • Priksanen yen tautan ana ing kaca pisanan.
  • Yen pranala kasebut ditemokake ing 100 tembung pisanan saka artikel kasebut.
  • Tanggal artikel diterbitake lan yen wis diupdate.

Gunakake Google Sheet kanggo mirsani kabeh pranala lan ngrekam asil.

Cara nggunakake iku gumantung apa situs web sampeyan anyar utawa wis ana.

Situs web anyar

Kanggo situs web anyar, pilih kaca target lan jalanake liwat proses sing dibahasndhuwur. Sampeyan bakal nemokake kabeh pranala lan cara dioptimalake.

Sabanjure, gawe audit bali kanggo mangerteni ruang kerja sing dibutuhake kanggo kaca utama.Gunakake kaca utama kanggo ngasilake gagasan-gagasan isi. Sampeyan butuh akun SEMrush sing dibayar kanggo ngowahi dhaptar tembung kunci. Saka informasi sing sampeyan kepenginmbangun dhaftar tembung kunci miturut isi pesaing sampeyan.

Situs web sing wis ana

Proses beda yen sampeyan duwe situs web sing wis ana. Sakatembung kunci bakal nemtokake isi watu. Sabanjure, gunakake SEMrush kanggo ngekspor kabeh kontak lan mriksa yen ana kaca sing wis dadi peringkat kanggo sampeyantembung kunci. Nganyari kaca lan nggunakake.

Mbungkus-up

Penting ngontrol hubungan internal sampeyan. Pranala kasebut digunakake deningmesin telusur kanggo nyeritakake kaca sing sampeyan gunakake lan uga kanggo nggoleki pengunjung kanggo navigasi situs.

November 27, 2017
Cara Ngedongkrak Kinerja SEO Sampeyan Kanthi Tautan Internal - Tips Saka Semalt
Reply