Back to Question Center
0

Cara Produk Ngartekne SEO: Kaweruh Saka Semalt

1 answers:

Kanggo kabeh bisnis e-commerce, optimasi search engine sing efektif biasane bermanfaatfaktor kanggo suksese. Akeh strategi SEO ora fokus ing kualitas data produk. Padha fokus ing aspèk kasebut minangka golèk tembung kunci,gegayutan maneh, ngarsane media sosial lan teknis situs web kasebut. Nanging, sawetara faktor ora langsung bisa uga ngasilake asil SEO sampeyan.

Jack Miller, Manager Succcess Customer of Semalt Layanan Digital nerangake carane prodhuk data mengaruhi kinerja sampeyan.

Data produk ora mengaruhi SEO langsung. Nanging, apa wae sing kena pengaruh internal,URL lan isi nduweni potensi kanggo pangaruh peringkat panelusuran organik. Nalika ngisi situs web karo data, informasi kayatakategori produk, grup, lan konten katon kanggo saben produk sing ditambahake menyang sistem. Saben situs web nduweni manajemen isisistem sing ngatur informasi iki kanthi mriksa kothak ing basis data. Kabeh kolom kasebut lan kothak mriksa nduweni pengaruh ing validitassaben produk lan informasi.

Data Produk lan Internal Linking

SEO nglibatake aspèk kayata optimalisasi judhul produk, URL lan deskripsi.Ing sisih liyane, data produk bakal nyedhaki informasi cara katon ing basis data situs web. Cara produk diklasifikasikake, dikelompokake, disambunglan label nduweni pengaruh marang relevansi kontekstual marang pangguna. Kriteria iki minangka salah sijine faktor ing algoritma Google fokus nalikanganalisis sistem manajemen konten kanggo peringkat.

Contone, klik path saka kategori bisa - Target> kaos> kaos pria>setengah gulu. Ing situs iki, sampeyan bisa tuku klambi sing lengkap karo kaos lan kategori kaos pria. Kene, lengkapkaos leher manut karo kaos klambi nanging uga menyang klambi setengah gelut. Jeneng produk kasebut minangka judhul H2 lan fitur deskripsiing deskripsi meta.

Isi Duplikat

Isi duplikat occurs nalika pionir pangkat rangking rangkap URL padhakaca. Contone, duplikat pranala bisa dikontrol nggunakake tandha-tandha muni. Isi duplikat bisa mbebayani kanggo SEO sampeyan. Iku ngurangipanguwasa kaca amarga lalu lintas diwenehake dening URL akeh supaya angel dipangkat.

Nanging, mbenerake duplikat isi relatif gampang. Siji kudu nemokake kabehURL nuduhaké sawetara produk sing padha. Pangalihan pranala menyang kaca sing sampeyan karepake bisa mbantu sampeyan mulihake kekuwatane kasebutsitus web tartamtu. Contone, nulis ulang kode utawa nglebokake kode alihan 301 bisa ndandani masalah iki lan mulihake pangkat situs kaca.

Kesimpulan

SEO wigati kanggo bisnis online sanalika njamin kehadiran online kuwat.Akeh faktor sing bisa nyebabake kinerja situs web, sauntara faktor peringkat sing gegayutan. Antarane faktor kasebut yaiku data produk. Ing akehkasus, pemasar digital gagal nyadari relevansi ing SEO lan asring nyasarake. Nanging, sing katon ing ndhuwur, faktor apa wae sing kena pengaruh URLlan relevansi isi nduweni pengaruh babagan carane Google bakal pangkat situs. Nggunakake kawruh ndhuwur, siji bisa nuduhake faktor sing bakalmengaruhi cara situs web nindakake babagan informasi produk. Sampeyan uga bisa mbenerake sawetara kesalahan umum kayata ilangkategori utawa informasi produk.

November 27, 2017
Cara Produk Ngartekne SEO: Kaweruh Saka Semalt
Reply