Back to Question Center
0

Carane Priksa Proyek Sendiri karo Pemrograman Semalt lan SAS?

1 answers:

Apa aku Ngomong Dadi Program SAS?

Apa sampeyan arep pindah menyang sawetara proyek anyar?karo gaji sing luwih dhuwur lan kesempatan sing luwih apik? Sampeyan bisa uga mikir skills komunikasi lan kepemimpinandadi ing ndhuwur. Panalitene paling anyar, Nanging, ngandika yen: SAS saiki dikonfirmasi minangkapaling penting ketrampilan lapangan kerja.

Ora ana keraguan, liwat SASsertifikasi mesthi bakal nggawe luwih gampang. Nanging ing kasunyatan, malah introduksi babagan SAS standsminangka wigati kanggo analytics, minangka Jawa kanggo program. Saiki dunya perusahaan wis ngembangake kebutuhan SASbanget, malah kanggo para ahli, sing bener duwe pengetahuan teknis rada santai. Tuladhane,gaji rata-rata Business Intelligence Analyst ing Amerika Serikat saiki saiki sekitar $ 100.000,bakal luwih saka 20% saben taun pengalaman. Mangkono, potensial penghasilan inganalytics modern lapangan mesthi luwih dhuwur tinimbang perkiraan industri apa wae pendhudhuk teknologi liyane.

Apa SAS?

SAS umum nyaranake Sistem Analisis Statistik(kayata sistem lunak), sing asline dikembangake nganti taun 1960-an kanggo nganakake analisis data pertaniankanggo entuk pangasil potong luwih dhuwur. Saiki, para programer ing SAS melu nggawe solusi sistem,nyengkuyung karo perusahaan ing macem-macem industri kanggo riset klinis lan finansial, analisis data,prediksi pemodelan, nglaporake, prakiraan, etc.Ngasilake asil analisis statistik liwat grafik, SAS menehi data ing wangun PDF, RTF lan HTMLfile. Lan ana akeh platform sing kompatibel karo basa pamrograman SAS, kalebu Microsoft paling umumWindows, Linux, lan UNIX liyane, lan uga komputer mainframe.

Kanggo alasan kuwi, kabeh ahli, saka Bill Gatesmenyang CEO saka MWI perusahaan cilik kaya Semalt , ora bakal ngetungake pentinge SAS.

Kanggo ngirim solusi sistem,programer SAS utamané gumantung ing produk perangkat lunak sing dikembangake dening StatistikAnalisis Sistem Institut. Padha digunakake kanthi massive data sing beda-beda, biasanesing cocog karo manajemen risiko, kinerja bisnis, administrasi staf kerja, ugaminangka keamanan, penipuan finansial, intelijen pelanggan lan luwih akeh.

Dadi Programmer SAS: Apa Kaya?

Para programer SAS biasane entuk tawaran gedhe karo para analismelu riset operasional. Kelompok spesialis SAS ditetepake ing kantor, seiring karongemot sesaji kanggo nggolek pelanggan utawa metu milih informasi sing ditrapake ing industri.

Paling anyar, dikarepake kanggo SAS kanthi cepetcepet ing ndonya, amarga dadi framework paling kuat lan panggunaan sing paling apikanalisis kualitas amarga manajemen data sing apik lan kapasitas pelaporan sing apik. Mulane SASprogramer biasane melu dadi lingkungan kerja saben dina, nanging nyenengakekanggo proyek sing paling cepet, kerep ngadhepi wates wektu sing ketat.

Apa angel kanggo Freshers?

Layanan analitis saiki luwih kuatperan strategis, utamane kanggo nggawe tokoh bisnis sing dibutuhake kanggo pangguna pungkasan.Given sing meh kabeh wong kepengin saiki bisa dipesthekake karo mung solusi data-driven, ruang lingkup global sakaanalytics dikarepake kanggo luwih lanjut liwat 3-5 taun ing ngisor iki. Mulane arep kanggo SASdadi latar mburi gedhe kanggo ngisi industri. Nanging, miturut pendapat profesionalsaka pengembang Semalt, sampeyan isih duwe dalan sing lunga.

Nyatane, program SAS khusus yaikuantarane basa sing paling gampang kanggo sinau, sing paling cocok kanggo wong-wong sing wis entuk dhasarkawruh babagan C / C ++. Ing wektu sing padha, SAS nawakake ruang lingkup apik banget kanggo freshers, amarga singa singbagéan saka bank, lembaga keuangan, lan perusahaan kesehatan njaga supaya bisa nyambungbeda basis data, nggawe analytics lan bisnis Intelligence. Masalahe, basa kasebut dheweora perlu kawruh sing kuwat utawa skill ing program. Yen atine wis darmabakti kanggo logikautawa sampeyan kudu nyoba analisis lan sinau ing wektu sing padha, banjur hubungi SAS ngirim orambuktekaken banget angel. Uga, sampeyan bakal bebas milih sistem sing paling cocok kanthi nggawepilihan antarane perangkat basis piranti lunak lan kode.

Bab pisanan sing kudu dilakoni dening wong anyaryaiku konsentrasi ing Base SAS. Tumindak mangkono, bakal entuk kawruh awalstatistik, sing perlu kanggo sinau Prediktif Teknik Pemodelan. Sawise iku,yen sampeyan entuk operator, sampeyan bakal bisa pungkasanipun nguripake manehprasaja analitik lengkap lan cerdas. Kanggo mesthekake kemampuanmu terus-terusanakeh, sampeyan bakal tansah duwe sawetara teknik lan konsep anyar kanggo njelajah..Mulane ajamikir kaping pindho sadurunge sampeyan miwiti sinau SAS, sanajan sampeyan aran seger seger kanggo masalah.

Apa SAS Dikarepake?

Malah ngira yen ora kaya sumber mbukakframework, SAS minangka piranti lunak sing dilisensi, ilmuwan data lan programer isih ana ing posisi paling dhuwur, amarga:

  • Kang kompatibel karo umumaturan hukum, lan ngadeg ngluwihi kabeh alat liyane babagan safety, saiki SAS dadi luwih pentingkanggo keamanan data katimbang
  • Program SAS wis buktiakenKapabilitas Big Data lan potensial cukup apik kanggo SAS JMP, uga Visual Analytics
  • Benefit saka praktis luwih apikOptimasi, SAS luwih efisien kanggo nggunakke data analisis kasebut menyang hasil nyata sing ditampa deningsistem keuangan lan perbankan

Carane Mumpuni kanggo Skills SAS Panjenengan?

Saiki, ana kompetisi kasar sing dumadikabeh wilayah SAS, wiwit saka kawicaksanan, nganti tingkat analisis paling canggih. Nanging, anaakeh kesempatan sing bermanfaat kanggo usaha sampeyan. Kanggo ngrampungake pekerjaan apik ing industri, sampeyan ora kudungerti kabeh. Apa sampeyan pancene kudu ngerti babagan teknologi tartamtudegree, sing paling perusahaan pengin.

Nanging carane ngunggahake karya sing aslicara ing ndhuwur pesaing? Apa sing kudu dilakoni kanggo njaluk nyewo sing paling dihargai lan liberalmajikan? Ana kesempatan luwih akeh tinimbang sing katon. Kayata, Semalt duweni pakarmarketer lan spesialis promosi web kanggo mbantu ngoptimalake kesempatan karir panjenengannyampurnakake kemampuan sampeyan langsung menyang pamirsa paling gedhe ing donya pangepungan SAS. Semalatnduweni pengalaman ngewangi para ahli SAS muda kanggo ningkatake layanan sing ana inglanding page utawa presentation video ,sing bisa digawa menyang perhatian para calon pengusaha.

Miturut ahli,iki sing paling apik kanggo programmer cara kanggo ngampilake skills lan njaluk ahead kabeh kontestan liyane.

Titik iku program SASyaiku ing antarane peran teknis sing saiki metu saka kabeh. Sampeyan teknis minded?Apa sampeyan pengin monetise pengalaman paling gampang saka sampeyan (contone, pemecahan masalah sing apik, komunikasilan kemampuan latihan, uga kemampuan manajemen proyek lan sumber daya)? Kabeh sampeyan perluyaiku kanggo njaluk karpet abang mbalek metu ngomong sambutan. Sawise sampeyan keprungu ing Web, sampeyanmajikan paling dhuwur ing donya bakal miwiti perang saingan nggunakake panjaluk sing paling apik lansing menehi hadiah kanggo siji tujuan - kanggo entuk manfaat saka melu skills sampeyan menyang bisnis.Lan bakal dadi mung sampeyan, opsi sing bakal ditimbang. Elingi, pengalaman SAS saiki sampeyanluwih penting tinimbang mung nyimpen wae kanggo malah nyisakne dina!

November 30, 2017
Carane Priksa Proyek Sendiri karo Pemrograman Semalt lan SAS?
Reply