Back to Question Center
0

Endi Konsumen Online Miwiti Wektu? Pakar Semalt Nyedhiyakake Penyelidikan Terlarang

1 answers:

Literatur saben item sing kepengin duwe konsumen rata-rata bisa dituku online. Rata-rata ikiShopper manja kanggo pilihan ing saben item karo ewu sellers saingan sing produk online ing wektu sing padha.

Customer Success Customer of Semalt Layanan Digital, Frank Abagnale, nerangake endi tukang dagang online wiwit ngeculake ujung iki.

Ngendi Wiwit

Ing 2016, panaliten konsumen online sing dilakokaké dening Power Reviews didegaké paling akehpanuku online miwiti panelusuran sing disenengi ing Amazon lan Google. Sing terakhir nyetak 35% kabeh pembeli sing polled karo mantannjupuk bagean 38%. Kajaba iku, 21% pembeli luwih seneng miwiti nelusur situs web e-commerce eceran sing digandhengake karo merek tartamtu.Ing sisih liyane, eBay duweni 6% saka grup iki minangka papan sing dipilih. Temuan iki nyedhiyakake kasenengan ing pasar, amarga wisdirilis dening sawijining perusahaan sing duwe reputasi sing spesifik ing layanan review, rating, lan pitakonan-jawaban. Laporan kasebut utamané ditampaminat saka pemain e-commerce kayata pemasar digital.

Temuan akurasi Temuan Power luwih ditrapake ing taun sing padha nalikacomScore nglakoni studi babagan perilaku konsumen sing gedhe-gedhe. Survei iki ora mung diprakirakake ing lelungan kanggo para pembeli online nanging ugakonsumen offline. Ing tujuwané, 27% pembeli nguripake Amazon kanggo perjalanan belanja sing kapisan..Mesin pencari sah ngetung 15%minangka mungkasi pisanan kanggo tumbas. Apike, 13% saka responden nguripake toko toko tartamtu kanggo toko kanggo item sing disenengi karoliyane 14% ngowahi menyang situs web toko tartamtu. Aplikasi seluler retailer uga dibayangke ing survey ing 4%. Millennials wis terus-terusanPreferensi sing luwih dhuwur kanggo belanja online dibanding para pembeli lawas. Bentenipun mung ing antarane survey loro iki minangka skor kurang saka panelusuranmesin kene.

Nanging, kita nemoni optimasi mesin pencari alam lanAmazon minangka platform perdana kanggo pamasaran digital, nggawe kapentingan lan ngowahi lalu lintas menyang penjualan. Iku uga panggonan kanggo tenggorokankompetisi sajrone perang pemasaran lan sales gedhe banget. Isih ing nomer, bisnis bisa pengaruh ing rong platform kasebutbisa gampang nggayuh lan ngasilake nganti 73% saka target pasar segmen ing saben produk. Conto utama bakal dadi sepatu pria peringkat dhuwursitus web ing Google. Situs web iki kanthi gampang bisa nggawe kapentingan ing 35% pengunjung online ing Google lan liyane 38% ing Amazon. Tokoh ikimakili jutaan dolar ing bisnis lan akibatipun.

Putusan

Praktik SEO bakal ngewangi bisnis online kanggo ngoptimalake ranking ing loro Amazonlan panemuan alam. Tujuan utama ing kene yaiku kanggo nyegat lan ngetuk pembeli online langsung nalika memulai perjalanan belanja online. Kanggoentuk iki, sampeyan perlu kaca produk rinci lengkap karo isi kualitas karo deskripsi produk sing cukup lan akurat. Isi punikaraja ing SEO supaya sampeyan ora bisa kompromi babagan kualitas data lan deskripsi sing sampeyan gunakake.

Isi ing isi, kalebu tembung kunci lan tembung sing digunakake ing produkdhèskripsi nyathet frasa sing dipigunakaké para pelanggan kanggo njlèntrèhaké merek utawa produk. Uga, nggawe prices, pengalaman klien, lan review katonkanggo mbantu konversi konversi. Strategi sing padha ditrapake kanggo situs web e-commerce, sanajan uga bisa nambah arsitektur,infrastruktur, lan pengalaman panganggo situs web kasebut.

November 27, 2017
Endi Konsumen Online Miwiti Wektu? Pakar Semalt Nyedhiyakake Penyelidikan Terlarang
Reply