Back to Question Center
0

Expert Semalt: 5 Tren Marketing Digital Vital Kanggo 2017

1 answers:

Digital pengiklan asring nemokke inovasi tetep lan owah-owahan ing digitallingkungan. Tingkat owah-owahan asring ora gampang lan ing jaman sing kasar. Sajarah bisnis nggambarake yen adopsi lan evolusi mung carakanggo urip ing lingkungan sing kerep ganti.

Ing 2016, drifts pindhah menyang ngarep kanggo ngrancang lingkungan pemasaran. IngRugi tren dominasi seluler wis ngrambah tingkat, sing bakal ngrusak lalu lintas desktop. Situs kayata Pinterest lan Snapchatsing akeh lan terus narik kawigaten para pangguna. Perkembangan saiki wis digambarke ing antisipasi konsumen digital.

Kanthi pengalaman nggarap bisnis ukuran cilik lan medium sing beda,kita wis ngalami owah-owahan ing pirang-pirang taun-ngira-ngira masalah anyar lan ngoptimalake kesempatan anyar, Lose or Adapt: ​​ ing kasus kita, ikiParibasan wis bukti dadi bener. Minangka kaya, ing kabeh wektu kita fokus ing cakrawala kanggo nyoba lan ngarepake apa dumunung ing mangsa ngarep.

Nalika wiwitan taun katelu ing 2017, ahli sing asal saka Semalat ,Nik Chaykovskiy, wis nyimpulake dhaptar tren sing dadi inti saka marketing digital kanggo ngoptimalake pangiklan saka perkembangan anyar iki.

1. Mobile ngandhani Consumerism saiki

Panggunaan ponsel wis tambah akeh kanthi survey dening Pew ResearchPusat nuduhke sing 77 persen warga AS duweni smartphone. Statistik taun iki bakal nuduhake yen Smartphone minangka customer paling pentingpaling disenengi partner belanja.

Telpon saiki bisa mriksa review produk, nyaranake produk, lan ndadekaketumbas karo bantuan browser. Tingkat ing piranti kasebut diinstal ing urip kita saben dina wis nggawe dheweke minangka bagian saka budaya kita.

2. Urip Video Streaming Punika Nambah Traksi Kanthi terus

Ing 2015, Meerkat, app streaming langsung diaktifake lan dadi anyar.Setaun sabanjure, situs media sosial sing paling horisontal dialihake saka Facebook, Twitter, Instagram, lan YouTube.

Live streaming nyedhiyakake merek lan pemasar sing adol saingan liyaneplatform amarga nggedhekake pengalaman pelanggan. A chat urip sing dirancang kanthi apik mbisakake merek kanggo nurture transparansi lan uga mbisakakeinteraksi sing durung ditawarake sadurunge.

3. Big Data Empowers Personalisasi

Data gedhe wis dadi kunci kanggo ningkatake pengalaman panganggo sing disesuaikan. Amazon,Spotify, lan Netflix minangka conto perusahaan gedhe sing ngoptimalake data amba kanthi tujuan nyedhiyakake pangguna kanthi tingkat tinggipribadi. Tambah data nyedhiyakake merek kanggo nggawe prediksi lan target sing luwih apik, asil tambah jumlah panganggo.

4. Otomasi Marketing Apa Saiki

Paling pasar nganggep otomatisasi marketing minangka kritisunsur sukses. Automasi saiki digunakake kanggo ngrampungake aspèk marketing isi.

5. Immersive Advertising Boosts Content Marketing

Konten marketing wis mbentuk basis kanggo isi apik lan apik. Sing agengvolume data sing ana wis dipaksa innovator kanggo strategize cara sing luwih apik kanggo nyedhaki pamirsa lan strategi desain kanggo melu pangguna ingpengalaman macem-macem.

Pikiran Final

Usaha sing paling sukses, gedhene utawa cilik sing dipeksa berkembang lan inovasiSastranegara anyar kanggo nyediakake kelanjutan. Ngarahake tren sing kasebut ing ndhuwur lan nggabungake iku langkah gedhe menyang mbukak kuncimacem-macem kesempatan marketing.

November 27, 2017
Expert Semalt: 5 Tren Marketing Digital Vital Kanggo 2017
Reply