Back to Question Center
0

Expert Semalt: Apa Lan Cara Nggunakna Amazon Kanggo Nggawe Merek E-Niaga?

1 answers:

Pasar Amazon serves minangka platform ing ngendi wong miwiti merek lan sinaubabagan tindak tanduk konsumen. Iku mbantu miwiti bisnis pangusaha. BisnisSitus web bisa uga apik nalika dibandhingake karo standar pasar. Nggunakake pasar minangka sumber pendapatan alternatif iku tambah akeh.

Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager of Semalt ,elaborates nggunakake Amazon kanggo mbangun merek e-commerce sing sukses.

Dasar

Sadurunge nyadari potensial pasar, pancen prasaja kanggo miwitidasar. Alat bantuan Amazon ing customer acquisition kanggo bisnis. Pungkasane, nalika wong-wong wis biasa anggone nindakake, mung bisa digunakakedaya kanggo nggunakake Amazon kanggo tuwuh merek.

Akun Amazon kanggo 50% panelusuran. Ing waktu papat taun 2016,Amazon tanggung jawab kanggo 60% kabeh dodolan e-commerce. Akhire, mayoritas item sing didol ing platform kasebut yaiku saka pihak kateluSellers.

Bukti kasebut nuduhake mayoritas pelanggan sing kerep nggoleki Amazonproduk. Mulane, nggunakake merek kanggo kesadaran merek lan kesadaran pelanggan bakal mbiyantu bisnis fokus produk lan marketing ing sekitar ikikonsep menyang titik ngendi bisa saingan karo pesaing ndhuwur.

Nggunakake Amazon, iku nglawan pedoman kanggo bisnis pasar kanggo pelanggan potensial.Nanging, Amazon ngidini bisnis mbentuk prilaku belanja menyang titik ing ngendi dheweke kudu ngunjungi situs web perusahaan. Tuladhane,customer bisa tuku produk tartamtu saka perusahaan, nanging penggantian mung kasedhiya ing situs web..

Iklan Amazon mbangun kesadaran

Iklan sing disenengi ing Amazon padha karo AdWords amarga padha ngandelake tembung kunci. Diaraniiklan sing perlu amarga pengusaha bisa nggunakake menyang perusahaan target sing ngetrapake produk sing padha. Biaya ngeklik kurang sakambayar golèk.

Nilai Amazon lan SEO

Sawise bisnis wiwit entuk dodolan, ana kemungkinan dhuwurproduk bakal miwiti muncul ing peringkat panelusuran Amazon. Akibatipun, Google bakal ngangkat atribut dhuwur-peringkat kasebut. Nggunakake produkkata kunci minangka alat utama kanggo panelusur organik ing Google bakal langsung nerusake menyang produk perusahaan.

Kanthi panelusuran organik, lan nyopir pelanggan menyang Amazon, panuku bakal nyadari yenproduk tenan katon ing sawetara situs. Iki nyedhiyakake kepercayaan saka konsumen. Yen perusahaan pasar produk kasebut kanthi bener,dheweke bakal menehi review apik. Lintang-lintang piwulang tegese akeh banget kanggo pelanggan sing durung mesthi.

Ana sawetara pedagang sing nyangkut sadurunge nyedhaki Amazon:

Mitos 1:

Amazon ndhelikake merek kanthi tanpa alasan. Iku ora bener minangka madegé merekgumantung ing pihak katelu, sauntara wong siji dianggo ing pedoman Amazon.

Mitos 2:

Amazon njupuk bisnis sawise njupuk. Staff Amazon mung nyuwun wong milihantarane dadi penjual pasar utawa vendor, nanging keputusan iku nganti wong kasebut.

Mitos 3:

Amazon mbedakake saka toko e-commerce biasa. Iku nyimpen e-commerce karosawijining panelusuran sing dibangun lan dikepalan tembung kunci kayata Google.

Kesimpulan

Sade ing Amazon minangka strategi basis keputusan lan ngleksanakake kontrol sing bener.Akeh dhaptar ana ing Amazon kanggo bisnis kanggo ngedol lan ndarbeni pelanggan. Pemilik nemtokake strategi paling apik kanggo wong kasebut.

November 27, 2017
Expert Semalt: Apa Lan Cara Nggunakna Amazon Kanggo Nggawe Merek E-Niaga?
Reply