Back to Question Center
0

Expert Semalt: Apa Sampeyan Sing Ngerti Babagan Web-Crawling

1 answers:

Mesin telusur isi kanthi pangkat ing internet. Bahan web buatan SEOgampang ditemokake. Situs web XML nggawe situs web bisa diindeks, nanging mbutuhake aplikasi SEO tambahan sing nggunakake situscrawls kanggo nyedhiyani ngarsane informasi intended.

Ahli saking Semalt Layanan Digital, Frank Abagnale nerangake babagan, sing kudu sampeyan ngerti babagan crawling situs web.

Ngerti isi situs

Crawling by Google njamin keprihatinan kanthi cepet babagan produk lan informasi kasebutsijine situs web. Kategori produk kudu diwenehi miturut pola sing dirancang nalika format kaca kudukonsisten tanpa manipulasi, nggawe anyar utawa introduksi kaca sing ora dipikir.

Crawls bisa njaluk diblokir

Kesalahan standar sing nyebabake ilang sawetara informasi tartamtuPanelusuran bisa kedadeyan amarga ora nduweni kemampuan crawler kanggo ngrampungake akses kasebut. Sawetara masalah SEO bisa nyebabake distorsi saka format utawa diubahJudhul URL lan kaca ukuran sing ilang ing kaca sing kepengin ketemu. Cek ing robots.txt utawa global Noindex bisa mbantu ngatasi masalah pemblokiran crawl.

Ngerti URL umum sing ora diijini

Senadyan SEO bener, sawetara URL bisa ditolak amarga robots.txt. Learning whatSitus bisa ngalami bisa mbedakake pamblokiran crawler kanthi salah lan disengaja..

Ngerti kasalahan 404

Ngasilake kesalahan 404 bisa kedadeyan amarga ora cukup informasi kanggo panelusuranmesin kanggo njupuk utawa situs ora diindeks amarga ora diterusake. A klien kanthi tujuan nambah kinerja online liwatSEO ngirim mirsani lan ngerti alesan konco pesen kesalahan yen kudu nemokake resolusi.

Ngerteni redirections

Ngerteni crawler lan cara ngenali pengalihan iku penting kanggo nguranginomer pangalihan-pangalihan sadurunge mesin telusur nemokake kaca nyata sing dibutuhake. Konversi 302 pangalihan menyang 301 mbisakake pambocoran saka kira-kira 15persen saka pindhah menyang kaca pungkasan.

Ngenali data meta lemah

Crawlers minangka alat sing apik banget kanggo ngenali informasi sing disedhiyakake kanthi apiksitus web. Wong sing nganalisis yen kaca duplikat utawa ngemot data meta salah sing nyangkal peringkat ing situs malah karo SEO amargaaksi dening robot Noindex.

Analisis label kanonik

Pambuka wiwitan tag kanonik bisa dadi subyek duplikat isi,nalika diterapake kanthi ora bener. Analisis isi sing cocog kanggo menehi tag kanthi nggunakake crawler njamin panyimpenan konten sing diduplikasi.

Temokake data adat

Nglamar RegEx utawa XPath sajrone crawler bisa nyedhiyakake identifikasiungkapan lan bagéan XML saka dokumen kanthi mesin telusur. Iki bagean saka mekanisme SEO nyatakake crawler kanggo njupuk dhasarunsur-unsur kaca kayata harga, struktur data, lan grafik saka isi kasebut.

Gunakake analytics

Sawetara crawler nggunakke Google Search Console lan alat Google Analyticskanggo nyedhiyakake informasi kanggo kabeh kaca sing dirayakake. Iki ndadekake gampang ngoptimalake kaca-kaca sing digoleki lan panuntun data sing dibutuhake kanggo nglebokakeinformasi sing dibutuhake ing peta telusuran.

Hasil paling apik saka crawler lan mekanisme SEO gumantung marang jenis situs web,lan isi diwenehi. Identifikasi alat-alat crawling sing tepat iku langkah pisanan kanggo nggolekake kaanan online sing wis dijaminsukses. Nemokake alesan tartamtu kanggo informasi sing diluncurake liwat analisis njamin cara sing mungkin kanggo mbenerake masalah kasebut.

November 27, 2017
Expert Semalt: Apa Sampeyan Sing Ngerti Babagan Web-Crawling
Reply