Back to Question Center
0

Expert Semalt Nyedhiyani Metode Handy Kanggo Filter Filter Spam Lan Lalu lintas Bot

1 answers:

Sampeyan pancen wis mlebu menyang platform Google Analytics lan diamati darodar.com, nyekel, lan ora bisa dianggep liyane ing laporan panrima. Utawa, ing tangan liyane, sampeyan wis ndeleng spike monster ing gerakan terkoordinasi.

Oliver King, Customer Success Customer of Semalt , nerangake ngapa kok nyaring spam penting.

Ana rong jinis spam sing ndhelik ing analytics platform.

dhisik, bot-bot sing gagal ngunjungi situs sampeyan. Aku waca wong-wong mau minangka "bots hantu". Bot iki unadulterate spam ing vena sing ora bisa dibedakake saka spam email, spam, lan flyer ing ngarep kaca mobil.

Kaping kalih, bot-bot ngganggu situs sampeyan. Aku ngarani minangka "zombie bot", sing umume nggawe spam pemeriksaan minangka asil saka tujuan sing beda-beda.

Sapa Nglakoni Iku lan Apa Iku Terus?

Bots Ghost iku cara ngolah pendekatan sing meh gratis kanggo nyedhaki kelompok wong.

Bot-bot zombi bot-bot sing ora disengaja utawa abominably. Bot nalika ragu-ragu iku gedhe lan minangka bagéan saka framework web..

Carane Iku Fungsi

Ora ana jawaban lengkap kanggo kabeh bot (tanpa bantuan Google), nanging ana pirang-pirang hal sing bisa dilakoni kanggo ngrampungake analytics sampeyan.

Ana langkah sing cukup akeh babagan panuntun dhumateng masalah kasebut. Nggunakna Referral Rejection miturut Property ora diwenehake kanggo nyalurake spam ing cahya nyatane:

  • Iku ora kabeh aturan.
  • Iku ora persis tepat.
  • Sampeyan mung bisa mindhah riko menyang (none) / Kunjungan Coordinate.
  • Sampeyan ora ngaktifake sampeyan mriksa positif palsu karo informasi verifiable.

Ana akeh lokal (penting banget) sing nyathetake owah-owahan khusus server, contone, .htaccess alters. Iki uga minangka pamikiran ala.

Wekasanipun, kothak Google Analytics kanggo "Channel Known Bots and Bugs" ora ana konflik karo ula lan zombie bot.

Pandhuan hantu iku ana ing pemeriksaan sing ora bisa ditindakake. Bot ora tau njaluk dhuwit saka sistem sampeyan. Nyebaraken informasi manawa perlu kanggo ngirim straightforwardly menyang platform Google Analytics kanthi ngakhiri kode pemeriksaa nganggo kode UA sing sareh.

Bot Botol ngidini sampeyan milih alternatif amarga dheweke pancen ngganggu lan nyipta situs sampeyan. Ing kasempatan sing sampeyan kudu katon ing pengaturan server, latihan instruksional iki kanthi InMotion Hostingsolid. Nglebokaké wong-wong mau ing sistem ora mung nambah lapisan pembersih menyang analytics, bisa uga ngurangi tumpukan ing aset server.

Nganti monster nggawe susunan liyane, kita kepepet nggawe saluran sing ngindhari gerakan bot tanpa ngrekam positif.

November 28, 2017
Expert Semalt Nyedhiyani Metode Handy Kanggo Filter Filter Spam Lan Lalu lintas Bot
Reply