Back to Question Center
0

Expert Semalt: Pentingna SEO Pribadi Kanggo Sukses Karir

1 answers:

SEO ora mung kanggo entitas korporat nanging uga kanggo individu. Cara tradisional,Optimisasi search engine fokusake nggawe pangkat web lan katon ing asil panelusuran mesin sing adhedhasar syarat sing cocog. SEO pribadiuga nyebabake jeneng wong. Ing ekonomi digital sing diduweni dina iki, ana kebutuhan sing nambah kanggo nggawe online pribadivisibilitas lan pangopènan gambar umum ing platform online profesional lan sosial.

Miturut metrik Google, mesin telusur diproses sekitar 2 triliuning taun 2016 piyambak. Nalika kita ora bisa ngetung persentasi apa wae kanggo riset pribadi, kasunyatane kudu ditampa kanthi benerdadi konten positif babagan sampeyan ing asil panelusuran mesin. Isi ngasilake iki kudu nggambarake situs profesional kaya LinkedInlan uga situs media sosial kayata Facebook lan Twitter.

Pakaryan sing utama yaiku Semalt Layanan Digital, Ivan Konovalov, nuduhake sawetara rahasia SEO pribadi sukses.

Kata Kunci

Kata kunci ngawasi minangka foundation kanggo SEO. Ing SEO pribadi, jeneng sampeyan sampeyantembung kunci standar. Perekrut sing metu ana ngandarake nggoleki Google ing nggoleki nelusur latar ing karyawan potensial..

Mulane, yen sampeyan nggoleki visibilitas pribadi online, sampeyan kudu nggawe wiwitanidentitas online lengkap karo jeneng resmi utawa unik sing pengin digunakake online. Jeneng iki dadi tembung kunci lan kudu digunakaketerus-terusan ing kabeh platform online lan dilindhungi kapan wae. Konsistensi kuwi ngidini para panelusur bisa ngenali sampeyan kabehasil panelusuran utamané ngluwihi asil panelusuran sing padha. Iku uga menehi kredibilitas wong supaya luwih gampang kanggo kontak liyanelan nyambungake kanthi online.

Sawetara pemohon proyek, umpamane, nyinaoni riset latar mburi recruiterbisa nyerang alamat online kanggo situs web kayata LinkedIn, Twitter, Facebook, lan Google. Iki njamin akun kasebutgampang dikenali lan diakses. Perusahaan merekrut ora perlu nglampahi akeh wektu ing nelusur latar mburi, luwih gampang kanggo ngaksesawakmu luwih apik. Akibaté, kudu nemokake sawetara isi babagan sampeyan, asil sing kosong mimpin kanggo asumsi negatif.

Ngawasi Reputasi Online Milik

Njupuk inisiatif kanggo ngawasi reputasi online ing saindhenging taunperiodik. Kanthi cara iki sampeyan bisa nglacak apa wong ngomong babagan sampeyan utawa apa kegiatan sing ana hubungane karo sampeyan. Iki minangka pertahananmekanisme sing dirancang kanggo njaga sampeyan. Yen sampeyan nemokake konten sing ora dikarepake babagan sampeyan online, sampeyan bisa njupuk langkah kanggo ngrancang pribadiKonten SEO sing nggambarake ambisi profesional lan sosial lan prestasi sampeyan. Kanthi cara iki, sampeyan tansah ndhisiki panyedhiya potensialnggoleki survey latar mburi pribadi panjenengan.

Kesimpulan

SEO pribadi minangka prasyarat kanggo abad 21 profesional. Rahasiadumunung ing panggunaan tembung kunci kanthi konsisten lan ngawasi reputasi online online nalika ngasilake isi kualitas bab sampeyan dhewe.Tetep ing kabeh potret latar mburi potensial babagan sampeyan.

November 27, 2017
Expert Semalt: Pentingna SEO Pribadi Kanggo Sukses Karir
Reply