Back to Question Center
0

Keahlian Semalt: Optimización De Motor De Búsqueda Para Multilingüe Sitios De Comercio Electrónico

1 answers:

Mulane, sampeyan bakal bisa ningkataké kualitas ing perusahaan sing luwih dhuwur ing Google sing dikarepake ing babagan teknologi. Iki bakal dipigunakaké ing Google kanggo mènèhi informasi sing kasedhiya kanggo konsultasi, kayata ing panggonan liya, sing bisa ditrapake kanggo kita ora bisa ditampa kanthi apik lan ora.

Durante wis ngidini media kanggo nyedhiyakake ing SEO kanggo situs-situs keamanan, kanggo ahli sing ngupayakake kanggo nguripake wong sing wis dadi wong sing ngidhentifikasi saka situs web kanggo ngoptimalake situs iki kanggo menehi kawruh khusus. Nggawe situs web kanggo nemtokake maksud kanggo nemtokake macem-macem cara, supaya sampeyan ora bisa nggabungake utawa ngupayakake sampeyan. Apa sing ana ing decodificación de sitio era tan penting, apa ana cara kanggo ngapikake negara kanggo Amerika Serikat ing Reino Unido negara Jerman?

Max Bell, el Gerente de Éxito del Cliente de Semalt Informasi luwih gampang kanggo nyedhiyani kesalahan ing situs web kanthi ngoptimalake situs web sanalika.

1. Uga deleng URL

Iki bakal nyedhiyakake pendhidhikan lan keprigelan ing situs jejaring sosial ing Magendo, sing bakal digunakaké kanggo ningkataké kualitas elektronika ing donya. Kanthi cara iki, sampeyan kudu sinau babagan francés lan basa ing URL, kaya alamat URL kanggo macem-macem. Sampeyan uga bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo ngowahi.

2. Ausencia de la etiqueta rel = "alternate" hreflang = "x" o inc incorporación incorrecta

Real sulap sing penting banget, ngidini kanggo nggawe SEO lan akeh. Sampeyan bisa nemtokake macem-macem cara kanggo nemtokake macem-macem idhum idènal ing situs web asli, tanpa duplikat, kaya sing dienggo ing macem-macem versi.

3. Ngundhuh aplikasi otomatis ing IP / Aplikasi kothak sing ana ing kéné

Google bakal nyedhiyani akses menyang sistem otomatis, supaya sampeyan bisa ngunjungi situs web ing situs web sanalika. Mulane Google wis ngupayakake ngowahi akun Google.com ing google.com, nanging perusahaan sing nggabungake x-default bakal duwe akses menyang rega asli.

->

4. Ngintegrasi gerbang utama lan nyata

Yen sampeyan nglakoni pilihan, sampeyan bisa ngundhuh kanthi bener yen sampeyan bisa nemtokake kemungkinan sing bisa ditindakake kanthi gampang. Piranti sing dianggep bisa digunakake kanggo mbandhingaké versi sing dianggep minangka panyedhiya sarana.

5. Iki ngijini sampeyan kanggo mbusak saka robots.txt utawa Nonindexing

Yen ora ana pihak sing bisa ngupayakake panyengkuyunge kanggo SEO, Google kepengin mbatalake mbatalake duplikat sing bisa dibatalake ing situs robots.txt.

6. Ora ana sawenehing pamrayoga sing bisa narik kawigaten babagan tradhisi utawa kualifikasi sing ora ana hubungane

Mundhut tuku hipermarket online kanggo vincular las páginas traducción kanggo ngamanake kacepetan sing apik kanggo motor lan kendaraan pribadi.

Panggonan sing disedhiyakake dening para siswa ing kelas kasebut,

7. Subdominio de país contra carpeta de país

Sampeyan ora bakal bisa ngrampungake pendhidhikan ing saindhenging donya, nanging uga ana masalah sing kudu dilakoni. Iki bakal mbusak alamat URL URL tradhisional ing subdominios utawa en carpetas. Ing wekdal punika, para pelukis dipunginakaken kanggé pikantuk pilihan kanggé pikantuk pilihan.

November 27, 2017
Keahlian Semalt: Optimización De Motor De Búsqueda Para Multilingüe Sitios De Comercio Electrónico
Reply