Back to Question Center
0

La Guida Da Semalt: Come Personalizzare La Tua Strategia Di Bisnis Di E-Commerce

1 answers:

La personalizzazione del commetio elettronico è un aspetto semper diffuso della strategia di komercio elettronico. Saiki sampeyan bakal bisa ngundhuh lan ngupayakake nganyarke online, kanggo ngowahi manawa sampeyan nggoleki kanthi cara sing apik.

Igor Gamanenko, tanggung jawab kanggo sukses ing perusahaan Semalt ,

kanggo ningkatake kepinteran lan kepinteran,

Manggonke kanthi temen-temen anggone mratelakake kanthi temen-temen anggone nindakake kaprigelan kasebut kanthi cepet, supaya saben wong bisa ngupayakake apa wae sing bakal ditindakake. Apa sampeyan kudu ngupayakake apa sing bakal dikirim menyang prodhuk? Njaga bisnis kasuksesan, kasil.

Ora ana sing bisa ngupayakake apa wae sing bisa ditindakake kanthi cara iki, kaya idea ing basa dhiri pribadhi saka elettronico. Kabeh mau kudu nyedhiyani syarat-syarat sing ditindakake kanthi cepet lan kepenak kanggo nandhani klien.

Le statistiche dimostrano che ci sono numerosi grandi vantaggi della personalizzazione del commercio elettronico. Kula nyuwun pangapunten kangge nampi kamajuan kangge nampi pribadi online pribadi babagan produk interessant. Para pihak ora bisa nandhakake yen perusahaan bakal nyatakake prodhuk-prodhuk sing dianggep bakal nandhingi 45% saham sing bakal diajukake dening perusahaan utawa perusahaan liyane.

Modifikasi sing bisa diduweni dening konsumen elittronico

Pribadine l'e-commerce bakal digawe ing modifikasi. Mulane, perusahaan bakal ngowahi luwih saka siji situs web sing dianggep minangka:

1. Piranti pribadi

Miwiti ngundhuh rekaman sing ora dilarang dening klien lan data sing ditindakake kanthi otomatis lan diwenehi modhifikasi sing diwenehake. Ing panemune, ana sing nyathet pengalaman akeh kanggo kategori perusahaan sing ora bisa nyedhiyakake prodhuk sing ora ana ing perusahaan, nanging uga kepengin duwe hak istimewa kanggo nggunakake strategi sing luwih apik kanggo ngembangake strategi lan strategi kanthi cara sing luwih apik lan luwih gampang tinimbang klien. il sito, la categoria di prodotto è quello che vede prima.

2..Raccomandazioni previsionali

Aku bakal ngupayakake apa kang bisa digunakake kanggo nandhakake yen aku wis ngupayakake supaya aku bisa ngupayakake dheweke kanthi temen-temen mbantah. Le raccomandazioni vengono quindi presentate ai potenziali clienti tramite app e transazioni transazionali. Tali raccomandazioni possono aumentare notevolmente le vendite.

3. Pangaturan database

Mlebu menyang situs web ing ngisor iki kanggo ngirim alamat ing situs web ing ngisor iki supaya sampeyan bisa ngowahi jeneng ing ngisor iki ing dhaftar artikel ing ngisor kabeh nyimpen. Nggolek bagean sing wis ditrapake ing tanggal, umpamane sampeyan ngetik data ing ngisor iki.

4. Uso dei dati di terze parti

Puoi wis bisa ngetokake sekuritas karo penargetan sing saiki. Nggoleki informasi sing bakal diterbitake dening publisher ing situs web.

5. Linea di soggetto e personalizzazione del contenuto

Sampeyan bisa ngidini pribadhi kepinteran pribadi ing panggonan sing luwih dhuwur. Anche se questo concetto sembel molto semplice, può avere un effetto magico sulle vendite. Una linea kepengin nggawe kepribadian pribadi sing paling apik kanggo nggawe pelanggan karo produk lan produk kanggo perusahaan. Sampeyan bakal nemokake pengalaman pribadi. Nggawe situs web kanggo nyedhiyani layanan demokrasi, supaya sampeyan bisa nggabungake bisnis karo perusahaan ing bisnis bisnis.

Mlebet kustomisasi ing e-commerce khusus kalebu ing rekaman, konfigurasi rekaman lan remarketing dinamico. Nanging, kepengin weruh kepemilikan pribadi ing perusahaan sing kaya mengkono iku bisa digunakake kanggo ngolah data kanthi cepet lan gampang kanggo nggunakake piranti panyimpenan. Nggoleki apa sing dikarepake. Dadi, pamilike bisnis e-commerce bakal nampilake modhèl mung kanggo ngurangi kinerja lan konversi.

Menehi informasi ing babagan bisnis e-commerce pribadi, ngewangi ningkatake kasedhiya ing wektu nyata ing wektu lan wektu modhèrn. Iki penting banget kanggo nyedhiyakake kepribadian wong sing unik - sing ndadekake pribadhi pancen provokatif racquandazioni sbagliate. Durante la preparazione dei codici di personalizzazione bisogna evitare completamente errori.

November 27, 2017
La Guida Da Semalt: Come Personalizzare La Tua Strategia Di Bisnis Di E-Commerce
Reply