Back to Question Center
0

Link Bangunan lan Link Quality dening pakar Semalt Ivan Konovalov

1 answers:
Wigati editor: Ivan Konovalov minangka pangurus sukses pelanggan ing Semalt. Perusahaan duwe luwih saka 10 000 klien sing sukses lan tansah maju kanthi teknologi seo paling apik.
Mesin telusur nggawe situs web sing luwih dhuwur sing luwih dhuwur sing luwih apik kanggo pangguna nggoleki pengunjung.

Minangka mesin telusuran bisa dikirim minangka 60 persen lalu lintas gratis menyang situs sampeyan, ora ana alesan kanggo mbangun pranala menyang situs sampeyan lan seneng gratis lalu lintas.

Subjek bangunan link gedhe ing dhewe, lan sampeyan bakal sinau karo wektu lan nalika sampeyan terus ing eksperimen.

Nanging, ana sawetara informasi sing penting kanggo sampeyan sinau kanggo miwiti lan nyingkiri pitenah sing luwih umum.

Apa Link Bangunan Penting

Yen sampeyan kepengin njaluk soko kulkas, apa sing bakal sampeyan lakoni ing skenario kaya?

Sampeyan mbokmenawa bakal nemokake toko ing ngendi sampeyan bisa tuku prodhuk kasebut, apa sing bisa diduweni dening pedagang offline utawa online.

Kamungkinan mung sampeyan arep nyimpen lan mundhut kulkas tanpa takon sapa wae sing menehi rekomendasi iku yen sampeyan ngerti carane nggawe keputusan.

Sampeyan bakal milih opsi sing adhedhasar pengalaman sampeyan, preferensi sampeyan, utawa bisa uga saran saka kanca utawa anggota kulawarga. Nanging, yen sampeyan mundhut kulkas kanggo pisanan ing urip sampeyan, lan sampeyan pengin nggawe keputusan, apa sing bakal sampeyan tindakake? Paling akeh, sampeyan bakal nemokake sawetara rekomendasi saka wong sing pinter babagan tuku kulkas. Sampeyan bakal ngandelake pangadilan wong kasebut lan pindhah karo tuku, bener?
World Wide Web minangka papan sing ageng. Nalika mesin telusur kudu njawab pitakonan pengunjung, dheweke katon ing web kanggo asil sing cocog. Awit ana akeh situs web sing bisa nyedhiyakake informasi sing padha, angel kanggo mesin sing pangkat situs paling dhuwur ing urutan asil panelusuran. Ing skenario kaya, pranala bantuan.
Ayo ngomong yen sampeyan duwe situs web lelungan sing nyedhiyani layanan tiket pesenan lan akomodasi ing macem-macem hotel ing negara sampeyan. Saiki, yen sampeyan duwe pranala mlebu menyang situs sampeyan saka sawetara maskapai utawa hotel sing misuwur, bakal luwih entuk manfaat situs web sampeyan lan mbantu sampeyan entuk peringkat luwih dhuwur ing SERPs (Search Results Results Pages) yen dibandhingake karo situs liyane sing padha karo sampeyan. Tautan sing padha karo kepercayaan..
Nalika rong situs padha karo isi, siji sing nemu peringkat sing luwih dhuwur yaiku situs sing wis mbangun paling dipercaya karo mesin telusuran .

Nalika sampeyan nggawe pranala menyang situs web liyane, sampeyan nuduhake pengalaman lan kepercayaan antarane subyek. Mesin pencari tresna ngubungake.

Inbound lan Outbound Links

Inbound link yaiku pranala sing mlebu saka situs web liyane, nalika pranala njaba nuduhake pengunjung sing ngirimake pengunjung saka situs web menyang situs internet liyane.
Pranala njaba nuduhake manawa situs web liya dipercaya lan pranala njaba nuduhake manawa dipercaya sampeyan sijine ing situs liyane .

Kualitas Link

Quality tansah penting kanggo manungsa, lan uga ana sing ditemokake ing mesin telusur.

Tujuane kanggo ngasilake asil sing paling relevan lan penting kanggo pangguna pengguna nalika nglereni gulma utawa panggilingan saka tandan.

Iki tegese manawa sampeyan entuk asil sing bener saka panggonan sing tepat ing kabeh wektu.

Apa link kualitas?

Iki minangka faktor penting sing mbantu mesin sing nemtokake kualitas lan kapercayan situs web.

Nalika sampeyan mbangun pranala menyang situs sampeyan, penting banget kanggo sinau saka situs sing bisa dipercaya lan sing berkualitas.

Minangka ana situs web tanpa wates ing topik sing diwènèhaké kanggo situs web sampeyan supaya nyambung menyang lan entuk pranala ing bali, lan pungkasané entuk peringkat dhuwur ing kaca asil panelusuran, penting banget menawa pranala kasebut saka situs ndhuwur ndhuwur babagan.

Link semalt saka situs kanthi kualitas minangka tandha yen situs web kuwi dipercaya lan pranala kasebut marang mesin telusur situs web sampeyan bisa uga duwe manfaat kanggo konsumen katon.

Iki minangka rekomendasi sing bakal ditemokake nalika mundhut kulkas, kaya sing wis dibahas ing ndhuwur.

Sampeyan mung nolak rékomendasi ing subyek individu dening wong sing dadi panguwasa ing subyek tartamtu.

Link mlebu kualitas sing luwih dhuwur sing sampeyan bisa ngatur kanggo njaluk menyang situs, sing luwih apik peringkat sampeyan bakal!

November 27, 2017
Link Bangunan lan Link Quality dening pakar Semalt Ivan Konovalov
Reply