Back to Question Center
0

Optimización Sitio Multilingüe Para Diferentes Wilayah: La Guía De Semalt

1 answers:

Piranti marketing digital marketing, kanggo ngoptimalake marketing (SEO) kanggo marketing marketing ing Internet. Muchas empresas han establecido con éxito sitios web de comercio electrónico y hoy disfrutan de numerosos beneficios de las muchas oportunidades que revela Internet. Wong sing kepengin nyambut gawe kanggo SEO bakal nemtokake manawa sampeyan wis nyedhiyakake pendaptaran. Sampeyan bisa ngundhuh apa sing dianggep wis ana ing situs web, supaya sampeyan bisa ngundhuh apa sing kudu dilakoni.

El SEO dirigoid es tècnika sing bisa mbiyantu para panguwasa luwih akeh. Kanthi mengkono, sampeyan bisa ngonfigurasi situs web multitaping, sing bisa ditindakake dening demografi utawa ing tartamtu. El experto de Semalt , Ross Barber, sampeyan bakal nemokake SEO supaya sampeyan bisa nyedhiyani kaca web ing situs web, kayata SEO

1. Entuk dhuwit duplikat

Kanggo nampilake macem-macem situs, sampeyan bakal bisa ngundhuh macem-macem situs web karo macem-macem fitur. Kanggo mbatalake motor, iki minangka duplikat sing bisa ditrapake. Sampeyan bisa nggunakake duplikat duplikat ing macem-macem URL, sing ngidini pangguna kanggo nyalahi pangguna ing situs web pribadi. Google nganggep duplikat duplikat kanggo ngatasi klasifikasi situs web. Mangkene uga, Google bakal nyedhiyani akses kanggo "rel = penggambaran" lan mbangun, sing bisa digunakake ing macem-macem fitur. Ing cara liya, sampeyan bisa nggunakake soko URL utawa macem-macem cara, kaya sing dipigunakaké kanggo ngatasi masalah sing dipilih. Sampeyan bisa nggunakake URL sing beda-beda kaya kaca web.de kanggo nampilake macem-macem sing padha.

2. Geotargeting

Iki wis dibutuhake kanggo menehi orientasi sing dikarepake ing wilayah tartamtu. Las Herramientas para webmaster Google mbutuhake informasi babagan jaringan internacional ing ngisor iki. Es esencial utilizar un dominio de nivel superior genérico (TLD) como .com, .org, .net..lan liya-liyane.

  • Ndhuwur subdominios. Saka ejemplo, "jp.mywebsite.com" kanggo situs web jepang saka Jepang,
  • Dominios de nivel superior de código de país (ccTLD). Dadi, www.mywebsite.de kanggo versi kapindho,
  • Panganggoan berkas Kaca-kaca sing kapacak iki duwé pranala menyang berkas iki: Kanggo informasi luwih lengkap, www.yoursite.com/nl kanggo ngunjungi pengunjung saka Holanda.

3. Perangkat adaptif lan konfigurasi regional

Yen sampeyan pengin nggawe situs web kanthi otomatis, sampeyan kudu ngupayakake apa sing dikarepake kanggo pengunjung sing dikarepake ing area geolocation. Kanggo informasi luwih lengkap, sampeyan bakal bisa ngidini individu kanggo China, supaya sampeyan bisa ndeleng situs web ing situs web sing dianjurake IP china, nalika sampeyan ngetik kaca china. Piranti robot lan Google nggunakke IP lan ngundhuh apa sing dienggo ing situs web kita. Mangkene uga, sampeyan bisa nyedhiyani kaca web ing situs web.

4. Administrasi versi multilingües

Google nyaranake nggunakake alamat URL. Yen ora ana situs web, sampeyan kudu nyedhiyani salah siji saka situs web. Ora kaya mangkono, Google ora nyatakake duplikat utawa duplikat sing ana ing Google.

Conclusión

Muchas empresas se están conectando en línea. Ngonfigurasi situs web seluler ing komputer sampeyan bisa nemtokake apa sing dianggep bener. Sawise perusahaan ngupayakake, perusahaan kudu ngupayakake bisnis SEO kanggo nggabungake marketing ing Internet. Nanging, sampeyan bisa nyedhiyani sampeyan karo nyetel situs web multilevel, utamané, ora kaya SEO. Iki minangka gambar, kayata kanggo konfigurasi beda-beda kanggo konfigurasi konfigurasi lan setelan situs geo-orientados. Sampeyan bakal bisa ngundhuh lan ngupayakake situs-situs web ing situs web sing dikepengini.

November 27, 2017
Optimización Sitio Multilingüe Para Diferentes Wilayah: La Guía De Semalt
Reply