Back to Question Center
0

Ora Ana Google - Pakar Semual Mbisakake Ngapa Ngoptimalake Kanggo Mesin Telusur Liyane

1 answers:

Nalika nindakake e-commerce, SEO minangka tunjangan kanggo njupuk klien global lan nambah konversi pengunjung menyang pelanggan. Nanging, ing kiriman paling akeh, kita ngomongake babagan Google wae nalika ngomong babagan optimasi mesin telusur. Akeh wong kudu sinau yen SEO iku konsep, ora prosedur, lan bisa dileksanakake kanggo akeh mesin telusur. Pengalaman perusahaan kita nandheske yen nggunakake Google piyambak minangka mesin telusur kanggo ngoptimalake minangka kesalahan sing elek. Saka situs web dashboard, mesin telusur mung minangka cara kanggo njupuk klien online, ora mung. Google iku salah siji saka mesin telusur iki, sing kedadeyan paling gedhe.

Minangka marketer internet, keprigelan utama sampeyan yaiku njupuk klien global kanthi nggunakake internet minangka sarana. SEO minangka teknik marketing digital sing paling apik ditemokake minangka tembung kunci lan metrik. Fenomena iki tegese Google ora mung cara kanggo ngaplikasi konsep-konsep kasebut. Saka analytics, google mung metu amarga iku mesin telusuran sing paling gedhe lan duwe jangkoan lengkap babagan panggunaan.

Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager of Semalt Layanan Digital, nerangake ngapa para panitya digital kudu nganggep cara njaba lingkup mesin panelusur.

Apa Ana Panggonan Liyane?

Google ora mung panggonan sing bisa didaftarake item sampeyan. Perusahaan-perusahaan gedhe kaya Alibaba wis sinau konsep iki lan dimanfaatake. Wong-wong mau wis sukses ngaturake lan menehi wewenang sing pinunjul ing cerito..Padha duwe kuwatir online sing kuwat. Senajan mangkono, situs web duwe lalu lintas langsung sing ora asal saka mesin telusur. Iki tegese nggunakake Google piyambak bisa dadi watesan kanggo upaya SEO sampeyan. Umpamane, wong bisa pindhah menyang Alibaba kanthi langsung kanggo goleki item individu lan ngliwati Google. Kanggo nggunakke konsep iki, sampeyan bisa migunakake:

Amazon lan eBay.

Akeh wong sing seneng bisa nemokake item ing eBay. Lalu lintas iki ora nggambar ing mesin panelusur. Pemasar online sing apik bakal ndhaftar item kasebut ing ceruk kasebut kaya Google. Tèknik SEO asli ing situs web kasebut. Kayata, jeneng produk, gambar, lan deskripsi bisa kalebu tembung kunci. Amazon nduweni program afiliasi kang bisa menehi komisi sales manajer tambahan kanggo item sing sampeyan jual.

Mesin pencari lainnya.

Nalika nglakokne SEO, ana cerpen liyane sing bisa digunakake kanggo njaluk menyang pasar liyane. Contone, akeh blogger sing nemokake nggunakake Bing lan Yahoo kanggo njupuk klien online. Ora kabeh wong nggoleki Google kanggo pitakonan pitakon. Saka dashboard paling blog, lalu lintas mesin panelusuran liyane bisa nggawa sawetara klien paling berharga.

Kesimpulan

Minangka aturan, isi SEO nuduhake Google. Akeh wong kepengin weruh yen perlu ngoptimalake situs web Google wae. Google piyambak ora mung mesin telusur kanthi kemampuan nggayuh situs sampeyan. Ing paling kasus, Google minangka mesin telusur paling gedhe. Nanging, perspektif pemasar digital biasane luwih jembar tinimbang Google piyambak. Siji mikir ngluwihi mesin telusur nalika nindakake marketing online. Iki tegese SEO iku konsep sing bisa ngetutake akeh platform internet.

November 27, 2017
Ora Ana Google - Pakar Semual Mbisakake Ngapa Ngoptimalake Kanggo Mesin Telusur Liyane
Reply