Back to Question Center
0

Pakar Semalt: Cara Nganggo Cross-Sade lan Nggawe-Up Ing Email Transaksional

1 answers:

Ide pokok saka email transaksional sampeyan yaiku konversi.Sade-sade lan sade yaiku strategi marketing sing ningkatake tingkat konversi lan retensi. Sing luwih dhuwur tarifKonversi iku, ROI sing luwih gedhe sampeyan bakal entuk. Sastranegara iki bisa nggawa sampeyan luwih saka nyediakake nawakake tambahan.

Oliver King, Customer Success Manager of Semalt Layanan Digital enggo bareng pedoman kasebut, sing bakal mbantu sampeyan nyetel latihan email efisien.

Apa sing diarani Cross lan Sade?

Nalika perusahaan nawakake produk sing padha utawa beda karo klien,iki diarani salib jual. Contone, nalika sampeyan tuku komputer lan sampeyan nampa usulan-usulan sing padha kayata mouse, lampu kilatdisk lan piranti liyane sing bisa uga diterusake karo produk sampeyan. Iku mung entails ngadidik konsumen babagan produk sing gegandhengan. Ikibisa dilakoni kanthi prilaku klien.

On the other hand, upselling minangka situasi nalika customer entuknawakake tuku liyane. Ide iki kanggo nggawe klien nglampahi dhuwit luwih saka sing wis direncanakake. Ing tuku komputerskenario, klien bakal ditawakake komputer kanthi fitur sing luwih apik tinimbang sing dipilih sadurunge karo rega sing luwih dhuwur.Iki asring banget nalika kebutuhan klien ditemokake ing wektu sing tepat. Tekane loro iki kudu diterapake kanthi tepatnalika ngyakinake para konsumen supaya entuk perhatian.

Nalika munggah sade, pedoman ing ngisor iki kudu diterusake:

  • Nawakake produk laris
  • Penawaran produk paling ditinjau
  • Nawakake produk sing paling cocog karo tuku pelanggan.

Email Transwensi Abad lan Dagang

Loro-lor lan jual dadi penting nalika digabungakeemail transaksi nanging kok sampeyan kudu nglakoni kanthi nggunakake investasi sethithik? Sawijining sinau ngandharake yen siji saka limang email transactionalnggabungake tawaran promosi.

Sawise nggawe tuku online, klien tansah kepengin nampakabar konfirmasi sing dadi platform gedhe kanggo up-sell lan cross-sell. Iki nambah klik liwat sing, ing siji,nambah revenue kanggo perusahaan. Pelanggan bakal tansah ngunjungi situs web sampeyan yen duwe keterlibatan gedhe.

Konfirmasi pangiriman lan pengiriman cocok kanggo nggarap munggah juallan salib sade dening nyediakake gambar sing penting lan produk utawa layanan sing gegandhengan. Uga, menehi trials gratis kanggo grup anyar sampeyanproduk utawa layanan bisa ningkatake kemungkinan mundhakaken asil perusahaan.

"Terima Kasih" Email

Matur nuwun "email" minangka cara liya kanggo njupuk kesempatan kanggo kalebuusulan-usulan salib-jual lan up-sell sing asring ngluwihi.

Kréta Blanja

Kadhangkala, pelanggan bisa ngunjungi situs web lan nyoba kanggo tuku produk nangingnyerah kanggo sawetara alasan. Iki minangka kasempatan gedhe kanggo ngirim email pengabaian dhuwit kanggo nyurung lan entuk panuku menyangngrampungake tuku. Sampeyan bisa menehi motivasi supaya panuku bisa njupuk kauntungan saka jual lan salib.

Praktik Paling Laris lan Dodol

  • Milih wektu sing tepat kanggo ngirim promosi
  • Tetep ana hubungane
  • Aja ngirim akeh nawakake
  • Apa luwih saka mung dodolan
  • Nambahake konten sing digawé pengguna kanggo nggayuh kapercayan perusahaan sampeyan
  • Njupuk kauntungan saka prilaku klien
  • Coba rega barang - nawakake kudu nduweni rega regasing padha karo prodhuk sing dituku dening klien
  • Gunakake tes A / B

Instagram lan Future

Cross-sade lan upselling iku teknik kuat kanggo nambahjumlah dodolan lan nggawa sampeyan luwih akeh. Pelaksanaan mau mbutuhake kawruh tambahan tartamtu saka marketing emaillan pangembangan isi. Nalika rampung sacara konsisten kanthi cara sing tepat, loro cara nggawe laku sade gedhe ing perusahaan sampeyan.

November 27, 2017
Pakar Semalt: Cara Nganggo Cross-Sade lan Nggawe-Up Ing Email Transaksional
Reply