Back to Question Center
0

Pakar Semalt Nerangake Benturan Antarane Desktop SEO lan Mobile SEO

1 answers:

Ing marketing digital, paling strategi SEO ora nganggep piranti sing pengunjungdigunakake kanggo nggayuh situs web kasebut. Paling bisnis cepet lali kanggo ngoptimalake situs web kanggo kinerja telpon seluler nalika mbeta metupengembangan situs web. Pasinaon anyar wis nuduhake yen telpon sel ngganti komputer ing njelajah internet kanthi tingkat 4%. Sabanjure,akeh lalu lintas mesin panelusur sing teka saka ponsel, ora kaya desktop PC kaya sadurunge.

Sawetara bisnis njupuk keuntungan iki kanggo ngisi jurang pasar. Contone,paling akeh nggunakake ponsel kanggo nelusur internet. Ing Januari taun iki, Google nerangake yen salah sawijining cara algoritma kasebutrangking situs web minangka cara situs seluler nanggapi.

Search Engine Optimization melu nambah visibilitas situs web online.Mesin telusuran sing melu ing proses iki. Paling kritéria kalebu situs web seluler. Saka pangembang websudut pandang, taktik paling SEO kanggo situs web sing ramah seluler bisa béda karo cara versi desktop bisa dianggo.

Mobile SEO beda karo SEO khas. Ahli saka Semalt Layanan Digital, Ross Barber njlèntrèhaké aspek-aspek dhasar iki.

  • Pelokalan hasil..Google sengaja nggawe asil lokal sing luwih dhuwur kanggo selulerpiranti. Peningkatan iki nggawe SEO lokal cocok banget kanggo situs web seluler. Telusuran geo-modifikasi bisa tekan piranti seluler luwih cepet tinimbangpadha menyang desktop. Ing wektu sing padha, pendekatan sing padha ing desktop bisa nyebabake duplikat isi ing pirang-pirang domain. Akibaté, palingperusahaan nglirwakake prabédan iki. Nanging, sampeyan bisa entuk manfaat saka iki kanthi nggunakake domain kanon kanggo situs web desktop. Ing wektu sing padha,ngoptimalake konten ing situs seluler sampeyan bakal mulihake pranala lan kaca panguwasa kanthi 301 pangalihan-pangalihan.
  • Pemetaan tombol call-to-action. Paling kedhaftar situs web menyang situs web kanggo informasi utawatuku. Ponsel mbutuhake kancing gedhe. Fitur iki ngidini pangguna smartphone ora duwe masalah karo layar tutulinput. Nanging, kursor mouse bisa mbedakake pranala sing cedhak-cedhak lan ngeklik saben wekdal.
  • Isi. Ing saben tugas marketing digital, tembung kunci lan isi minangka gagasan utama.Search Engine Optimization nyedhiyakake babagan tembung kunci lan isi. Nanging, cara nyedhiyakake tembung kunci ing situs web mobile ora caradadi ing situs desktop. Contone, desktop mbutuhake merek relevansi lan jangkoan informasi. Mulane, isi desktop bisatekan nganti 1000 tembung lan dadi huruf cilik kanggo nggabungake isi kanthi apik. Nanging, iki ora kaya kanggo selulersitus web. Panyerahan telpon bisa paling apik kanthi font gedhe lan isi nganti 300 tembung nganti 700 tembung.

Kesimpulan

Akeh bisnis gagal ngetokake prakarsa gampang seluler nalika nyedhiyakakesitus web. Ana akeh cara sing SEO seluler beda karo SEO desktop. Contone, teknik SEO mobile sing nganggo nggunakake kurangisi ing hurup gedhe sing ngelawan apa sing dikarepake Google saka panggonan seko isi ing desktop PC. Akeh bisnis sing digaweSitus web sing ramah seluler wis entuk keuntungan saka strategi kasebut. Mulane, beda-beda iki bisa mbantu kampanye SEO sampeyankanggo nambah jangkah lan njaluk pengunjung liyane saka piranti seluler.

November 27, 2017
Pakar Semalt Nerangake Benturan Antarane Desktop SEO lan Mobile SEO
Reply