Back to Question Center
0

Pakar Semalt Ngandharake Cara Mendeteksi lan Kaca-kaca sing bener kanthi Konten Duplikat

1 answers:

Isi duplikat minangka masalah utama nalika nerangake peringkat ing mesin telusuran. SEOyaiku proses rumit, sing kalebu tugas kayata marketing isi, bangunan link, lan media sosial. Nanging, mbenerake duplikatisi bisa angel. Fitur utama prosedur iki yaiku:

  • Sampeyan mung mbutuhake owahan teknis kurang
  • Rangking miwiti nambah kanthi cepet sawuse koreksi kasebut
  • Google crawler maca munggah owahan ing situs banget cepet

Ahli saking Semalt Layanan Digital, Igor Gamanenko nerangake cara kerja nganggo isi duplikat kanthi bener.

Carane duplikat isi dilutes wewenang

Miturut blog webmaster google, reputasi isi web utawa post blog sampeyanbakal diencerke nalika bisa diakses saka pirang-pirang URL. Praktik, iki bisa nggawe kaca sing beda-beda kanthi peringkat sing kurang ing isi sing padha, supaya luwih murahvisibilitas SERP sampeyan ing sawetara tembung kunci tartamtu. Ngreksa wewenang gampang, utamané nalika nggunakake pranala karo kaca resmi.

Siji ngirim bakal nggabungake pranala kanthi gampang ngarahke 301 menyang isi web aslisupaya kabeh pranala nggawa menyang kaca landas khas. Akibaté, panguwasa lan kiriman saka kaca kasebut tambah ing ukuran sing padha,sing ngasilake Google.

Ndeteksi isi duplikat

  • Ngerti yen sampeyan duwe masalah duplikat isi gampang. Cukup menyangmesin telusur favorit kaya Google (utawa sing sampeyan ngoptimalake), banjur ketik ing situs: yoursitename.com. Nalika sawetara kaca ngarah menyangisi padha njaluk kadhaptar, sampeyan duwe duplikat pranala. Fenomena iki artine sing kaca tartamtu, utawa produk, nampa sawetara kemungkinaning Google bot..
  • Cara sing paling umum nemokake isi duplikat yaiku ndeteksi nomer itemutawa kaca sing diindeks dening Google. Kaca kanthi tag kanonik bisa nyebabake pencairan. Buktie iki sing bisa dianggep dhuwur ing sawetaraproduk durung entek, sing ora diindeks dening Google.
  • Ing kasus liyane, Google bisa ngasilake asil panelusuran luwih saka produk sampeyaning situs web panjenengan. Nalika jumlah asil panelusuran ngluwihi nomer kaca web, ana kemungkinan sampeyan duwe duplikat pranala.Nalika nggawe owah-owahan ing situs sampeyan, butuh sawetara minggu kanggo nganyari kabeh kaca sing bisa luwih saka 800,000. Hasil kasebut nerangake ngapa aKesalahan 404 bisa menehi salam marang panganggo nalika ngeklik sawetara produk karo URL lawas.

Carane mbenerake isi duplikat

Kaping pisanan, pamblokiran crawler web Google kanthi nggunakake file robots.txt sederhana yaiku sing paling apikcara kanggo ngatasi kahanan iki. Nanging, trik iki gagal nambah wewenang lan reputasi ing halaman resmi. Paugeran isih anasenadyan sampeyan ora bisa ngalahake. Nanging, kinerja SEO sampeyan ora nambah.

301 pangalihan-pangalihan ing Apache minangka cara paling apik kanggo pangalihan tag ora resmi.Pangalihan luwih efisien tinimbang tandha-tandha ora resmi. Ngilangi kategori ing isi web sampeyan mbantu nggawe siji utawa luwih pangalihan,sing dadi solusi permanen, sing bisa dianggep. Contone, tinimbang nggawe site.com/category1/product1, mung gunakake site.com/product1.

Umumé, trik utama nyedhiyakake konsol duplikat nyedhiyakake backlinks.Nalika backlinks nuduhake menyang kaca kanthi isi duplikat, cenderung ngedhunake pangkat sampeyan lan uga negatipake konversi sampeyan.Relevansi lan panguwasa isi duplikat cenderung kurang. Mulane, teknik-teknik sing kasebut ing ndhuwur kudu dileksanakake supaya oraHukuman algoritma Google.

November 27, 2017
Pakar Semalt Ngandharake Cara Mendeteksi lan Kaca-kaca sing bener kanthi Konten Duplikat
Reply