Back to Question Center
0

Paling Tren SEO Ing 2017: Kaweruh Saka Semalt

1 answers:

Ing 2017, tren optimasi search engine anyar muncul. Iki owah-owahanpengumuman kriteria algoritma anyar sing dikembangake dening Google. Prinsip menehi bobot luwih kanggo aspek SEO kayata kualitas isi lanrelevansi uga inisiatif ramah seluler. Ing wektu sing padha, taktik lawas kayata tembung kancing kudu dianggep minangka topi irengalat, sing nyebabake denda.

Nik Chaykovskiy, pakar saka Semalt Layanan Digital menehi sawetara gagasan SEO, sing bisa nggawe peringkat situs web kanthi cepet taun iki.

1. Nyengkuyung Apa Tantangan Terusake ing Seluler

Google nampilake situs seluler sing ramah. Ing rong puluh taun kepungkur,telpon sel wis alon ngganti komputer ing njelajah internet. Wiwit 2015, Google ngumumake situs web seluler sing gampangbakal kritéria kanggo Google ngrampungake situs web. Salajengipun, situs web ingkang boten gadhah antarmuka tanggap seluler nampipaukuman sing entuk tingkat kurang. Google uga nyatakake yen bakal ngetokake indeksasi situs web seluler lan desktop. Kanggoiki alesan, situs bangunan wong kudu nggawe wong-wong mau seluler loropaken, ngoptimalake nelusur mobile lan nambah responsif sakasitus iki. Indeks seluler bakal nggawe peringkat situs web kasebut dhuwur.

2. Ngarepake Liyane Saran kanggo Njupuk Nganti Dipercepat Mobile Kaca (AMPs)

Wiwit 2015, AMP wis dadi tren nalika nerangake ngoptimalake kaca webkanggo browser seluler. Wiwit wacana inisiatif ramah seluler, AMP minangka salah sawijining cara kanggo nggawe situs web duweke UEO..AMP muat nganti 5 kaping luwih cepet lan ing wektu sing padha, ngreksa panggunaan data nganti 8 kaping situs web cara normal.

3. Pentingna Pangoptimal Pangalaman Anggota (UEO) Bakal Tuwuh

Google nyasarake pemasar online lan pembangun situs web kanggo ngidini luwih ditekanakeing situs web kualitas bangunan. Google gumantung marang faktor kayata kesederhanaan, kemudahan panggunaan, navigasi lan aksesibilitas. Situs kudu diwenehakepangguna pengalaman njelajah sing apik kanggo peringkat pertama ing mesin telusuran.

4. Panelusuran Suara Ing Kasaged

Panelusuran swara kasebut minangka salah sawijining cara kanggo nggoleki searches.Piranti lunak kayata Siri, Cortana lan Google Saiki migunakake swara kanggo nempatake pitakon panelusuran ing mesin telusuran. Web developer kudu usahamenyang lapangan anyar iki kayata kanthi piranti sing nggunakake internet kaya pinter TV.

5. Isi Nggoleki Tujuan Saiki

SEO wis nargetake riset kunci. Nanging, Google saiki wis ngarahke panemu.Google bakal menehi pangkat konten sing nduweni kapentingan sing dhuwur ing antarane pamirsa. Parameter kaya tingkat bouncing, wektu engagement lan kaca sing dibukakbakal dadi faktor sing luwih dhuwur ing kaca asil panelusur Google (SERPs).

Kesimpulan

Minangka marketer digital, siji kudu tetep waspada lan siap kanggo njagamalih. Kanggo taun iki, sawetara amandemen wis digawe dening akeh mesin pencari. Saka AMP diganti karo SEO pertama-seluler. Owah-owahan ikiwis gawe pirang-pirang tren kanggo ngganti praktek mesin telusur tradisional. Sawise tips kasebut ing ndhuwur, siji bisa siap kanggoowah-owahan sing dadi akibat saka nampa peringkat sing apik ing mesin pencari.

November 27, 2017
Paling Tren SEO Ing 2017: Kaweruh Saka Semalt
Reply