Back to Question Center
0

Pedoman Saka Semalt: Sembilan Langkah Ngemot Konten Website

1 answers:

Nemu angel kanggo pamilik situs web kanggo ngrancang lan ngembangake isi kanggo pangguna,nalika kerjo bareng karo wong liya. Nanging, tetep tansah bisa ngatur konten situs web kanthi efisien

Max Bell, Customer Success Manager of Semalt ,umpamane nutul langkah sangang langkah kanggo njupuk lan nerbitake isi sing bener

1. Evaluasi Salinan Saiki

Sadurunge apa-apa, evaluasi salinan sing saiki prihatin minangka ngenalikesalahan utawa hal sing perlu diupdate. Ngganti ukuran lan menehi katemtuan tartamtu kanggo grup iki luwih gampangnjamin situs kasebut ngirimake barang sing penting.

2. Ngenali Pemirsa Target

Bisnis kudu ngerti sing wis diomongake sadurunge nggawe isi. Pangertenutawa ngenali bantuan pandhuan target kanggo nyedhiyani kajelasan nalika ngrancang. Iku ukuran apa informasi sing dimaksudake kalebuperlu utawa cukup jelas. Uga ngenali pamirsa primer, sekunder, lan tersier kanggo mesthekake yen situs kasebut nduwe kabehpengunjung.

3. Gunakake Sitemaps

Peta situs tumindak minangka cithak biru. Tanpa kasebut, situs ora bisa ngrampungake kabeh tujuaneutawa menehi konten menyang kaca sing cocog. Akeh macem program lan piranti lunak sing ana kanggo mbantu desain lan ngatur informasi ingsitus web. Conto kayata Organisasi Chart ing Microsoft Word lan alat XMind salib platform gratis. Mulai kanthi massalisi kanggo ndeleng manawa sawijining kaca bisa ngemot kabeh utawa kudu subpages. Kanthi mengkono kabeh, bisa dadi prioritas lanrearrange items on the website.

4. Kolaborasi karo wong liya

Nglebokna wong liya ing njelasno lan nyunting njamin sing isi isiora ana kasalahan gramatikal lan ndadekake pangertèn kanggo wong liya. Kolaborasi ngidini pihak liyane kanggo kontribusi..File tunggal kanggo kabeh watesan isikemungkinan interaksi lan ngembangake konten kasebut kudu nyegah. Google Docs lan JumpChart minangka kolaborasi isi websitealat sing ngidini sawetara pangguna kanggo menehi saran.

5. Ngandhani Versus Ngedol Crita

Sawetara wong aran situs web sing menehi kesempatan kanggo ngomong babagan bisniscrita. Contoné, iki kudu nyaritakaké babagan crita wong liya sing mungkin wis entuk manfaat saka produk utawa layananditawakake ing situs kasebut. Kabeh sing dikepengini minangka bukti lan dikandhakake kanthi cara sing prasaja. Prodhuk utawa layanan kudu ngisi celah kabutuhan,kanthi gampang diwaca poin kanggo keuntungan sing diakoni menyang pangguna.

6. Tulis kanggo Manungsa lan Mesin Panelusur

Bisnis ngirim ora nglebokake akeh tembung kunci ing isi, menyang titik sing ilangmakna utawa dadi ora bisa diwaca. Termasuk istilah kasebut ing saindhenging teks kanthi alami njamin sing maca bakal ndeleng isi kasebut. Uga,nggunakake tembung kunci semantik kanggo ngganti tembung kunci inti ora ngganti makna asli saka materi.

7. Nggawe Salinan Berorientasi Tindakan

Ing mburi isi, kudu ana pesen teks sing ngomong apa langkahpadha kudu njupuk sabanjure. Alamat email utawa tautan kaca kontak ngidini aksi gampang kanggo konsumen nalika bisnis isih ana ing dhuwursaka pikiran sing.

8. Banding Visual

Kalebu kayata gambar, grafik, lan ilustrasi sing ndukungkaton apik amarga migunani. Teks sing sithik karo kutipan tarik utawa testimoni sing luwih gedhe, utawa nggunakake dhaptar peluru digunaake kanggo panggunasing milih kanggo katon liwat teks. Tafsiran salin kasebut nduweni peran sing penting kanggo njaga katrangan ing salinan kasebut.

9. Deadline

Nyetel deadline konkrit kanggo individu lan tim ndadekake proyek kasebuttetep ing trek. Salah siji cara kanggo nglakoni iki yaiku nggabungake kreasi isi menyang potongan sing cocog lan kerja siji ing siji wektu. Babagan babagankudu dadi antarane sing pisanan amarga nyetel nada lan ngenali apa sing kudu dienggo nalika proyeksine lumaku. Deadlines help establishnalika ngirim karya kanggo ditinjau karo pemangku kepentingan, lan nalika ngumpulake kabeh isi menyang situs kasebut.

Kesimpulan

Perencanaan situs web mbutuhake wektu kanggo ngrancang lan ngleksanakake strategi kasebut. Liwatkanthi cara iki, luwih gampang nampilake isi sing gratis lan tanpa kesalahan ing situs.

November 27, 2017
Pedoman Saka Semalt: Sembilan Langkah Ngemot Konten Website
Reply