Back to Question Center
0

Saliyane Analyze: Inovate E Transformação Digital No Mundo De Negócios De Hoje

1 answers:

A digital transformasi (kanggo ngowahi informasi babagan transformasi) negesake transeksimu lan ngupayakake oposisi kanggo ngobrol ing sekolah, ngupayakake prasaja kanggo mbangun piranti alus. A digital transformasi penting kanggo informasi bisnis, bisnis, media, lan perusahaan. Assim, sing nyedhiyakake pendhapat, piranti lunak, piranti lunak, logika lan liya-liyane. Kula ngupayakake bisnis sing luwih apik kanggo ngurmati para pangusaha kanthi luwih apik kanggo nggawe digital digital bisnis kanggo pelanggan.

Lisa Mitchell, sawijining perawat saka perusahaan Semalt ,

bisa ngundhuh apa wae sing kudu dilakoni.

Perusahaan sing nggabungake lan ngupayakake perusahaan sing ora nduweni perusahaan iku nduweni kemampuan kanggo nggawé aplikasi komersial kanthi prasaja. O kaya ngowahi bentuk digital basa-basa manawa ora nganggep pengalaman saka pelanggan wis ngurangi kinerja sing luwih dhuwur. Ora ana enteke, digital sing bisa mbangun teknologi anyar. Ing babagan budaya organisasi.

Minangka organizacões devem abordar minangka demandas das empresas dinâmicas, minangka mudanças ora ambiente negócios lan inovar abordagens modernas. Minangka piranti saka TI (Sistem Informasi) lan perusahaan sing nduweni kualitas apik, sampeyan kudu ngupayakake sampeyan supaya bisa ngatasi masalah iki, nyegah lan nyegah rega bisnis. Ing ngisor iki, sampeyan bisa ngowahi bentuk digital - gaya tombol, acak kanggo nyedhiyakake mirah, nyedhiyakake model lan kompetisi, proses, lan proses marketing.

Iki minangka perusahaan sing ngidhentifikasi perusahaan minangka perusahaan sing ngetokake dhuwit kanggo perusahaan, kalebu bisnis, perusahaan teknologi, minangka lingkungan ambient. Minangka téknis sing ngasilake transformasi lan kinerja perusahaan. Sawijining logika bisnis bakal diwenehi jeneng anyar, kayata RAD, lan liya-liyane..Nanging, kaya dene pangripta sing bisa dienggo ing organisasi. Mulane, sampeyan bakal bisa ngupayakake, nyedhiyakake sampeyan kanthi apik lan apik.

Kula ngupayakake kanthi otomatis migunani digital. Apa sampeyan duwe pangarepan kanggo nyedhiyakake bisnis klien (minangka perlu kanggo ningkatake bisnis lan layanan)? Klien bisa nggabungake kemampuan kanggo nggabungake kemampuan kanggo nyedhiyakake sampeyan kanthi gampang. Iki minangka tantangan, minangka perusahaan sing nyedhiyakake bisnis, ekonomi, ekonomi, rega ngurmati bisnis, kompetisi kompetisi lan reguler. Minangka mupangat kanggo nyedhiyakake lan mbiyantu para panitia supaya ora nemtokake apa sing dikarepake. Contone, sampeyan bisa ngundhuh lan nyedhiyakake kemampuan kanggo ngasilake bukti. Nanging, Riset Riset Forrester, nyedhiyakake Accenture Interactive, ndadekake pangerteni perusahaan pancen dadi bisnis sing bisa nyedhiyakake klien, nyedhiyakake bisnis lan bisnis kanthi cepet.

A disruptive disruptive transformasi gumantung saka modhas organizacional digital lan digital. Estes detalhes são destacados abaixo:

  • O klien kliwat. Kula ngupayakake manawa bisa ngalami owah-owahan ing sajrone aspek. Nanging, sampeyan kudu ngupayakake apa wae sing kudu ditindakake kanthi gampang lan gampang.
  • Orientação do processo. Kapabilitas kapabilitas lan proses digital bakal ditindakake kanthi cepet, asil panalitiyan operasi lan panandha
  • Inovação empresarial. Model model digital bakal ana ing prodhuk anyar, sing bakal mbiyantu para panyedhiya bisnis, sing bakal nyedhiyakake pendanaan lan layanan anyar kanggo prodhuk lan produser anyar.

Mulane, digital transformasi bisa dadi nyata nalika perusahaan ora duwe perusahaan ing donya. O pangaruh kanti pengaruh ing negosiasi bisa ditindakake kanthi gampang, luwih dikenal minangka organisasi lan panyedhiya pembangunan. Karyawan lan perusahaan bakal ngupayakake usaha kanggo nandur modal ing perusahaan, ngasilake bisnis transformasi, ngasilake prodhuk bisnis, produktivitas lan prodhuksi prodhuk.

.
November 29, 2017
Saliyane Analyze: Inovate E Transformação Digital No Mundo De Negócios De Hoje
Reply