Back to Question Center
0

Semalat: 3 Tip Carane Gunakake Kunci - A Guide for Beginners

1 answers:

Yen sampeyan mikir SEO, bab pisanan sing ditemokake yaiku kata kunci .

Nanging, ngerti motif sing, cara nggunakake , lan apa ora kudu minangka aspek penting kanggo mesin telusur.

Wiwit tembung kunci minangka jumlah panganggo sing nggoleki prodhuk utawa informasi tartamtu, minangka panulis, artikel sampeyan kudu mrintahake pangguna kasebut lan ketemu karo kebutuhane.

Nanging carane sampeyan gain visibilitas kanggo materi sing gedhe?

Supaya Semalt diwiwiti karo tujuan customer utawa tujuan usulan.

1. Ngenani babagan tujuan

Duwe gagasan tujuan pamirsa sampeyan kritis amarga nemtokake manawa dheweke bakal nyambung karo bahan sampeyan lan tetep maca utawa luwih elek, ninggalake.

Ana telung kategori maksud pitakon:

  • informasi
  • navigasi
  • transaksional

Kita bakal fokus ing transaksional lan informasi amarga padha loro sing butuh nggawe isi.

Informasi pitakonan minangka jeneng nyaranake nuduhake wong sing looking for informasi tartamtu nalika transactional nuduhake tumindak spesifik wong pengin.

Tindakan iki beda-beda saka tuku produk, ngundhuh piranti lunak utawa musik, lan liya-liyane.

Ngerteni manawa customer sampeyan dimaksudake kanggo informasi utawa produk.

Contone, Produk mundhut rambut sing paling apik utawa Tuku LG kulkas tunggal lawang nuduhake wong sing pengin tuku produk nalika Cara nggawe latte utawa Jet lag nuduhake wong sing nggoleki informasi.

Nduwe kawruh iki bakal mbantu sampeyan nindakake pagawean supaya cocog karo kabutuhan tartamtu pasar sing dimaksud.

2. Keyword Disposition

Senadyan Google wis mindhahake luwih fokus babagan nyedhiyakake informasi sing wigati kanggo pangguna lan ora ngisruh isi kanthi adhedhasar tembung kunci, nanging isih tetep dadi bagian integral saka SEO.

Panelusuran mesin isih digunakake kanggo mangerteni apa artikel bab..

Cara paling apik kanggo mbedhot tembung kunci bakal pisanan ing judhul, amarga iki ngidini mesin telusur ngerti artikel sampeyan. Kalebu ing 50 karakter pertama judhul.

Kapindho, nggawe wong bagean saka subtitle lan pungkasanipun, disebarake merata ing saindhenging artikel sampeyan. Don ora ngluwihi.

Priksa manawa karya sampeyan bisa dibaca kanthi lancar.

Eling, tujuanmu yaiku mbangun pamirsa.

Kanthi cara iki sampeyan bakal nyimpen pelanggan maneh kanggo liyane.

Loro-lorone perlu diwiwiti ing kene, informasi migunani lan optimalisasi.

3. Kapadhetan Keyword

Salah sawijining kesalahan sing paling umum yaiku nggunakake tembung kunci gedhe banget. Iki diarani stuffing.

Google bingung nalika nglebokke tembung kunci lan minangka spam, utawa menehi denda. Ing skenario sing luwih elek, situs kasebut dilarang .

Yen sampeyan writer, perkara sing paling sampeyan pengin yaiku kanggo ngukum pelanggan amarga artikel sing ditulis.

Kadospundi sampeyan saged mangertosi menawi sampeyan nyobi? Inggih, 1-3% punika jumlah sing disaranake sing disaranake dening ahli Semalt .

Ana akeh alat online sing bisa digunakake kanthi otomatis ngetung iki.

Misi sampeyan kanggo ngasilake karya sing apik lan apik kanggo wong. Sampeyan ora pengin kabeh gaweyan kanggo mudhun saluran.

Mlumpatake informasi babagan manajer Semalt lan entuk sukses.

November 27, 2017
Semalat: 3 Tip Carane Gunakake Kunci - A Guide for Beginners
Reply