Back to Question Center
0

Semalat: Apa Relevan Kunci Panelusuran Kanggo Situs web Anyar

1 answers:

Sampeyan bisa nggayuh sukses tanpa nindakake riset tembung kunci anyarsitus, nanging ana risiko ngilangi sawetara kesempatan kayata peringkat dhuwur, tingkat konversi gedhe lan kesempatan nyedhiyakakeinformasi sing paling relevan ing niche pasar tartamtu. Pentinge kesempatan iki tambah nalika sampeyan ngetokakesitus anyar sanalika luwih gampang ngatur arsitektur informasi situs saka ngisor.

Ross Barber, Customer Success Manager of Semalt Layanan Digital nuduhake prinsip riset tembung kunci modern kanggo situs web sing lagi diluncurake.

Milih tembung kunci overarching sing njamin cepet menang

Siji kudu nimbang tembung kunci kompetisi kanggo kaca ndhuwur minangka jaminanmenang cepet. Homepage lan kaca prioritas duwe kesempatan luwih apik peringkat kanthi kata kunci kompetitif amarga padha narik kawigaten sing paling gedheJumlah tautan mlebu ora kaya posting blog lan kaca produk. Struktur situs anyar mbutuhake aplikasi sing luwih jembar lan luwih umum sakatembung kunci kanggo menu navigasi, homepage, lan kategori utama. Strategi paling apik kanggo nggabungake tembung kunci buntut sing panjang.

Fokus ing tembung kunci buntut panjang lan telusur

Amarga lack of power search, strategi paling apik kanggo ranking wis digunakaketembung kunci long-tail. Jendhela tembung kunci umum mbokmenawa ora bisa pangkat. Kata kunci long-tailong menutupi semua sudut topikdibutuhake, lagi ultra-spesifik, lan alamat pitakonan spesifik. Padha kurang kompetisi lan luwih akeh konversi..Pikirane mburi bakal mbantu njlentrehake lan nggedhekake topik.

Ngoptimalake kanggo pitakonan dhasar pitakonan

Struktur panelusuran mesin cocog karo isi sing relevan karo pitakon organiktanpa dipikirake apa tembung kunci utawa pitakonan miturut riset Microsoft. Kanggo loro skenario, mesin telusure nglakokakeapik uga karo gati kanggo relevansi asil. Mulane, situs kasebut kudu fokus njawab pitakonan kanthi nyediakake kanthi apiksinau, informasi niche lan aja kuwatir babagan pitakonan ing ngisor iki.

Gunakake tools kata kunci kanggo narik gagasan

Pakar nyaranake kombinasi saran brainstorming, fitur saran otomatisuga alat kunci tradisional kanggo nyedhiyakake jangkoan lengkap lan informasi jero babagan topik. Traditional keywordPiranti sing paling apik kanggo ngidhentikake gagasan kanggo nggawe frasa long-buntut. Cadangan otomatis lan fitur autocomplete nemokake kata kunci anyargagasan loro dawa lan cendhak.

Peranan riset kata kunci kompetitif

Kanggo situs-situs sing luwih anyar, wektu lan gaweyan bisa nemtokake nilai nggunakake kompetisitembung kunci. Desainer utama Google search, John Wiley, nyatakake saben dina, Google nampa 15% pitakonan sing duweora tau ditemoni sadurunge. Ing panliten iki, ora ateges riset tembung kunci kompetitif ora duwe papan kaya sing dimainakeperan penting nalika ngenali sing nglawan. Iku uga ngandhani carane angel kompetisi lan sing ahead ing bisnis.Nanging, ngebor mudhun kanggo nggayuh isi jero kanthi tembung kunci niche sing luwih suwe, luwih entheng kanggo papan situs web bakal kurang wektu lan duweluwih gedhe maneh.

Pemasaran konten nduweni kaunggulan ing hubungan siji-kanggo-siji antaranetembung kunci lan asil panelusuran. Riset tembung kudu luwih fokus kanggo nemtokake maksud pangguna lan kurang peringkat rangking. KeywordRiset minangka daya nyata kanggo situs-situs anyar, saengga kudu mbantu ngerteni konteks panelusuran pangguna.

November 27, 2017
Semalat: Apa Relevan Kunci Panelusuran Kanggo Situs web Anyar
Reply