Back to Question Center
0

Semalat Expert On The Infection, Spyware And Malware Guide Guide

1 answers:

Malware (istilah kanggo program malevolent) yaiku aplikasi sing dimaksudake kanggo nembus utawa ngrusak PC tanpa anané persetujuan. Malware nggabungake cacing, infèksi PC, Trojan stallions, spyware, scareware lan mung tip saka gunung es. Sampeyan bisa kasedhiya ing situs lan pesen utawa dilindungi ing dokumen sing bisa diundhuh.

Cara sing becik kanggo nyegah panandhang sing kena kontaminasi yaiku supaya bisa nyerang program infèksi kang bisa njalari infèksi, aja ngrodhuksi spyware, nyegah nunyuk sambungan utawa situs email sing curiga. Supaya bisa uga, seniman sing angel: saiki lan malware kanthi otomatis diwenehake minangka email saka kanca utawa situs sing mbiyantu. Pancen, malah sing paling ati-ati saka pangguna web bisa mbayangake virus cepet utawa mengko.

Ing kasempatan sing sampeyan tindakake, ana program intervensi gratis sing bisa diakses sampeyan bisa ngungsi. Igor Gamanenko, Manajer Sukses Pelanggan Semalt , nyathet sawetara ing ngisor.

Scareware:

Sampeyan browsing, lan kabeh layar njedul asli katon lan ana sampeyan ana masalah ing PC, contone, 'PC sampeyan bisa uga kena kontaminasi karo aplikasi spyware. " Pengiriman barang sing ditindakake kudu dibutuhake. Kanggo mriksa, klik 'Ya', sampeyan ora ngerti apa iku asli utawa ora, supaya pendekatan sampeyan wis diadopsi? Cautious, iki uga scareware.

Spyware:

Iku monitor layar lan dikumpulake data babagan sampeyan, PC uga proporsities perusing Panjenengan tanpa persetujuan - kanggo paling akeh, kanggo ningkataké tujuan. Sampeyan bisa uga ngumpulake data saka manuskrip alamat lan malah tembung kunci.

Infeksi:

Aplikasi malware sing bisa niru lan nggawe komputer beda-beda

PROGRAM ANTIBIRASI GRATIS

Program sing disedhiyakake kanthi terus-terusan katon, ngamanake PC saka kontaminasi.

Avast

Program antivirus gratis biaya sing didominasi karo spyware, musuhan rootkit lan keamanan pribadi sing padhet.

AVG GRATIS

Ndandani aplikasi Infeksi saka Grisoft sing secara alamiah tameng PC saka infèksi kanthi menehi infèksi basis data informatif lan keamanan.

Microsoft Security Essentials

Nyedhiyakake keamanan sing terus dilakoni ing komputer sing nglindhungi infeksi, spyware, lan aplikasi malevolent sing beda-beda.

Sandboxie

Nggawe seger sing aman ing PC kanggo perusing web luwih aman karo aplikasi gratis iki. Iki minangka piranti sing luar biasa kanggo klien sing luwih maju.

Keamanan Serbaguna

Kanggo miwiti karo, priksa manawa sampeyan ngenalake program paling anyar sing ngresiki kerangka kerja sampeyan. Iki kerep ditambahake pangaturan keamanan lan tanggungan kanggo njamin gadget sampeyan. Resik-resik? Ndandani.

FREE SPYWARE / Eradication Apparatuses

Aplikasi gawan mriksa kerjane malware, ngrusak sembarang contaminasi sing bisa ditemokake.

SUPERAntiSpyware

Bebaya pelaku free malware sing uga ditembak ing rootkit, cacing, spyware, parasit, lan adware.

Malwarebytes

Piranti lunak sing banget di ajeni lan sukses sing nyathet lan mungkasi scareware lan malware saka PC.

November 28, 2017
Semalat Expert On The Infection, Spyware And Malware Guide Guide
Reply