Back to Question Center
0

Semalat Keahlian: Google Maps Minangka Formulir Anyar Pemasaran Sosial Media

1 answers:

Ora suwe kepungkur, Google Plus minangka panyedhiya utama kabeh informasi babaganbisnis lokal. Nanging, Google My Business wis njupuk situs web kanggo pamilik bisnis. Dina iki pangguna bisa nggunakake Google Maps supaya padhafungsionalitas. Sawetara Analytics analytics ndeleng Google Maps kaya media sosial sing disamarake. Akeh perusahaan sing njupuk pendekatan iki kanggo nggawe sosialTechniques pemasaran media ngasilake woh ing Google Maps.

Google Maps bukan situs web media sosial nanging nduweni kamiripan karo umumplatform media sosial. Taktik Social Media Marketing (SMM) tradisional diterapake ing Google Maps kaya ing jaringan sosial. Google Maps wispotensial kanggo nambah kapasitas peringkat sampeyan.

Customer Success Customer of Semalt ,Nik Chaykovskiy nerangake fitur sing ana ing peta Google, sing bisa nduwe pengaruh marang turnover klien.

Ringkesan babagan bisnis ing peta

Saben bisnis duwe kertu, sing ngandhut informasi kayata data lokasi, rating bintang,ulasan pelanggan, lan foto perusahaan. Ing sisih ndhuwur, ana ringkesan informasi kayata foto tutup, perkiraan rega ingdolar, bintang bintang, kategori bisnis lan pranala kanggo arah lokasi fisik. Peta Google nyedhiyakake platform sing padha karo sijikanggo media sosial kanggo kalebu:

  • Simpen fitur. Siji bisa nyimpen panelusuran utawa situs kanggo ngrujuk ing mengko.
  • Fitur Nearby. Iki informasi babagan bisnis sing padha ing kategori kasebuttekan saka lokasi saiki pangguna. Google ngumumake sing saklawasé 80% saka nggolèki iki teka saka panyedhiya ponsel..Iki asilNggedhekake perlu kanggo nggawe situs seluler sampeyan loropaken.
  • Kirim menyang telpon. Pangguna seluler nganggo akun Google bisa nggunakake fitur iki kanggo nuduhakepranala utawa lokasi bisnis.
  • Nuduhake. Ana permalink kanggo ngirim pangguna ngirim informasi pangguna menyang bedapanggonan. Sampeyan bisa ng shorten pranala nggunakake kode frame Google menehi.

Aspèk sosial Google Maps

Pangguna bisa ndeleng foto. Pelanggan duwe kemampuan kanggo nuduhake gambar ing bagean iki.Ana panggonan sing dirancang khusus kanggo pangguna HFS. Pangguna bisa menehi rating bisnis utawa malah ninggalake komentar. Pangguna bisa nggawe peta khususngendi bisa kalebu "panggonan" favorit kayata bisnis.

Pengusaha lokal kudu nyengkuyung para pangguna kanggo mriksa bisnis. Wong uga bisa ngunggahfoto sing nggawe wong bisa ndeleng gambaran sing dikarepake. Semono maneh, bisnis wis ditinjau maneh, luwih akeh perusahaan liyanekanggo nuduhake peer. Bisnis bisa ngrungokake apa sing diucapake pelanggan lan nggawe pangaturan sing perlu.

Kesimpulan

Google Maps minangka panggantos Google Plus Local. Awalipun, Google nerangake nggawejaringan sosial lokal kanggo bisnis. Ing jaman iki, peta Google bisa manggoni posisi sing padha karo owah-owahan anyar ing algoritma Google.Google Maps uga ora dadi jaringan sosial nanging nduweni fitur sing ana hubungane karo marketing media sosial. Kayata, pangguna entuk kesempatanningkataké bisnis lan layanan kanthi nyakup lokasi. Siji bisa nambah SEO nggunakake tag meta lan dilokalisasi lan mbayariklan ditarget. Google nyedhiyakake sawetara emphasis babagan SEO lokal uga nggawe pangkat bisnis nggunakake lokasi geografis. Googlepeta bisa duwe dampak gedhe ing marketing kaya media sosial.

November 27, 2017
Semalat Keahlian: Google Maps Minangka Formulir Anyar Pemasaran Sosial Media
Reply