Back to Question Center
0

Semalat Nerangake Factors Sampeyan kudu Coba nalika Nggoleki Domain Jeneng Tengen

1 answers:

Nalika sampeyan mikir ngenalake kehadiran online, sampeyan kudu nglakoni apa manehaja ndaftar domain sampeyan. Milih jeneng domain penting amarga bakalsalah siji gawe sukses utawa gagal ing usaha sampeyan. Jeneng domain njamin onlinengarsane, nggawe situs web sampeyan katon. Nggolek jeneng domain sing bener,priksa sawetara faktor, sing Semalt Panuntun Layanan Digital, Julia Vashneva, nyaranake sampeyan kanggo nimbang.

Perusahaan Reputasi

Nemokake perusahaan dipercaya penting. Saliyane, sawetara perusahaan kasebut miwiti iklan kasebutlayanan gedhe, lan mengko, kerjasama karo wong-wong mau dadi malu. Ing sisih liyane,perusahaan liyane ngisi harga sing dhuwur nanging ora menehi layanan kualitatif. Nggawe mriksa latar mburiing perusahaan sampeyan pengin nggarap supaya sampeyan bakal ngerti bebener babagan iki.

Jeneng Domain

Nalika sampeyan lagi ing proses ndhaptar jeneng domain, milih jeneng kasebutbisa dadi tantangan kadhangkala. Apa sampeyan kudu nganggep yen jeneng kududadi gampang dieling lan duwe hubungan sing cedhak karo karya sing situs web sampeyanwis nindakake. Kajaba iku, uga kudu jeneng kanthi istilah sing gampang digoleki.

Hak Cipta Domain Jeneng

Priksa manawa jeneng domain sing sampeyan pilih ora duwe hak cipta dening wong liyabisa nggawa sampeyan komplikasi hukum. Iku bakal apik kanggo mesthekake yen perusahaan, sing sampeyanmilih kanggo domain registrasi, wis jelas diterangno privasi pengguna ing jeneng domainpadha nyedhiyakake. Nggawe ekstensi pilihan sing bener kanggo nggunakake ing jeneng domain, contone,Bisa .com .net .org lan liya-liyane, gumantung saka tujuan website sampeyan.

Milih Kata Kunci

Pilihan tembung kunci sing relevan yaiku aspek penting sing kudu dianggep nalika sampeyan milihjeneng domain. Mesin telusur koyok ngowahi jeneng domain sing sugih. Ing kasus iki, sampeyankudu nyoba lan nggunakake tembung kunci utawa tembung utama sing pengin ngoptimalake situs web sampeyanlan nyoba lan nggawe babagan jeneng domain.

Web Host Situs

Sampeyan uga kudu nyoba ora duwe jeneng domain registrasi karo host web sampeyan. Amargayen sampeyan nemtokake maneka cara karo host sampeyan (sing umum), dadi sirah kanggo pindhahdomain sampeyan uga, ing kasus iki, bakal apik yen sampeyan pamisah mau munggah.

November 27, 2017
Semalat Nerangake Factors Sampeyan kudu Coba nalika Nggoleki Domain Jeneng Tengen
Reply