Back to Question Center
0

Semalat Shares SEO Advice For Improving Mobile Site Performance

1 answers:

Ponsel alon ngganti komputer minangka alat utama internetakses. Studi nuduhake yen akses web seluler wis luwih saka 36,54% nganti 2017. Telpon nutupi luwih saka 4% saka kabeh lalu lintas situs web.Menapa malih, Google sampun ngumumaken nanggepi situs seluler 'situs web badhe gadhah pangaruh ing peringkat sasampunipun Google"Mobilegeddon" nganyari 2017.

Paling browser ponsel bisa uga ora kompatibel karo Jawa utawa situs web cookie.Mangkono, pengalaman mobile bakal banget kamungkinan adoh saka nyengsemaken amarga watesan kasebut. Nganggep panggunaan telpon seluler minangkabasis kanggo internet marketers, ana niche tartamtu sing melu pangguna telpon pinter. Wong-wong sing pengin njaluk bagean iki lalu lintaskudu nggawe situs web seluler sing gampang, sing luwih cepet mbukak ing telpon tinimbang komputer.

Ahli saking Semalt Layanan Digital, Jason Adler ngajak tips ing ngisor iki kanggo ningkatake pembangunan situs seluler.

1. Integrasi situs seluler ora bisa dilacak

Nggawe situs web sing nanggepi piranti seluler ngirim dadi utamigoal. Karya iki kudu diwiwiti sawisé pangembangan web wiwit nggabungake akeh kahanan. Elingapengunjung saka smartphone luwih gedhe tinimbang sing saka komputer desktop.

2. Desain situs prasaja

Situs web seluler sampeyan kudu bisa kanthi lancar tanpa alangan ing macem-macem selulerplatform lan browser. Kesederhanaan minangka tombol kanggo konversi..Iku cukup wicaksana kanggo nggawe pengunjung nemokake isi sing dipikirkanggo sanalika sampeyan mbukak situs sampeyan. Aja lali nambah keamanan uga. Paling-serangan cyber target target individu sing rentengbisa ing situs seluler iki.

3. Menehi isi prioritas ing ndhuwur

Nggulung ing piranti seluler asring rame banget, utamane ing panyambungan alonkacepetan. Informasi sensitif bisa diselehake ing ndhuwur kanggo nggawe pangguna nindakake prosedur panggilan-kanggo-aksi utawa menehi informasi sing cocog.Miwiti kanthi isi prioritas sing kurang penting bisa nggawe pengunjung ilang tinimbang ngubah menyang pelanggan.

4. Nyuwun panganggo sampeyan saranane

Hubungan reguler karo wong sing nggunakake situs web sampeyan minangka kabiasaan apik.Situs web sing disedhiyakake kanggo wong gumantung marang umpan kanggo nambah maneka sektor.

5. Optimalake bandwidth

Pengembang kudu ngoptimalake situs seluler kanggo nanggapi kanthi cepet marang sing diparengakebandwidth. Sumber daya sing kasedhiya kanggo situs web seluler kudu ngemot panyimpenan minimal kanggo kaca loading.Elingi, sing paling akeh pelanggan nggunakake internet telpon ing rencana jaringan seluler sing banget ora stabil.

6. Dadi mbukak kanggo perbaikan

Nggawe UI apik saka ngeruk hard. Iku kreatif kanggo ngembangake lingkunganeksperimentasi lan dandan terus-terusan ing fitur saiki lan anyar. Nggawe perbaikan kanthi rutin bisa ndandanikewan omo uga ningkatake respon saka situs web.

Ngoptimalake kinerja situs seluler minangka faktor sing bisa ditimbangnalika nggawe situs web. Situs seluler sing apik ora mung nyebabake peringkat nanging uga ndadekake browsing sing apik bangetpengalaman mangkono dadi konversi. Sawise tips ing ndhuwur, sampeyan bisa nggawe situs web responsif kanthi selulerantarmuka kanggo pangguna smartphone. Peningkatan situs seluler duweni pangaruh positif ing kinerja sakabèhé situs kasebut lan bisambantu supaya bisa entuk gol.

November 27, 2017
Semalat Shares SEO Advice For Improving Mobile Site Performance
Reply