Back to Question Center
0

Semalt: Apa isi lan tembung kunci sing penting ing desain web?

1 answers:
Situs web sing ora nduweni isi sing bener, lan ora dirancang kanthi apik, bakal ora nompo lalu lintas, tegese ora bakal mbantu organisasi nggawe impact online.Bakal uga diluncurake dening mesin telusur amarga ora ana konten sing cocog. Kata kunci lan isi muter peran kunci ing nambah peringkat situs web sampeyan.

Ivan Konovalov saka Semalt sing dibahas ing ngisor iki, organisasi kudu sadar isi lan tembung kunci

1. Ngandhani pelanggan potensial sampeyan

Iku tugas saben bisnis kanggo ngajar pelanggan ing produk utawa layanan. Sampeyan bisa nggawe produk kanggo para panuku lan nyana supaya bisa dileksanakake lan tuku. Malah nalika dina wiwitan nalika informasi ora bisa ditemokake, perusahaan ngupayakake ndhelikake massa sadurunge nggawe produk.
Mulane, sampeyan kudu duwe konten sing tepat babagan produk sampeyan kanggo para panuku. Menapa malih, para panuku mbetahaken informasi langkung kathah babagan industri lan pasar kanthi sedaya kangge damel keputusan. Desain web sing nampilake kabeh iki dadi pratelan kanggo njupuk massa.

2. Sampeyan bakal dadi titik panguwasa nengenake informasi

Umume wong sing dipercaya situs web utawa malah wong sing prasaja yen bisa dipercaya ngerti apa sing diucapake. Yen situs web sampeyan katon dening pangguna internet dadi becik minangka sumber informasi, luwih akeh wong bakal terus teka. Apa maneh, wong bakal duwe gagasan umum yen panggonan mung bisa diwenehi informasi produk sing apik yaiku situs sampeyan. Kanthi gadhah kanyatan intrinsik ing proses desain web, sampeyan nemtokake kasempatan gedhe kanggo nggayuh pasar menyang sisih sampeyan.

3. Peringkat mesin telusur mbenakake


Saben situs web digawe kanthi sesanti utawa idea kanggo njaluk menyang ndhuwur kaca mesin telusuran. Kanthi isi sing bener lan nempatake tembung kunci ing panggonan sing tepat, situs web sampeyan nemtokake kasempatan gedhe sing bakal katon dening akeh wong. Alesan utama iki yaiku amarga mesin telusur bakal ndhedhes banget ing kaca-kaca panelusuran.

4. Situs web sampeyan bakal njaluk luwih backlinks

Sampeyan ngerti apa link bangunan, nanging sampeyan kudu ngerti mung carane kritis iku menyang situs web. Situs web sing nduweni informasi sing dhuwur lan tembung kunci sing disedhiyakake, situs web lan blog liyane bakal pengin disambungake. Kanthi cara iki, situs web kasebut entuk klik luwih akeh tinimbang sing ora nduweni konten sing berkualitas.
November 27, 2017
Semalt: Apa isi lan tembung kunci sing penting ing desain web?
Reply