Back to Question Center
0

Semalt - Cara Ngenali Lan Nglawan Spam Kudus Nggunakake Google

1 answers:

Spam njupuk Panggonan nalika data sing ora ditampa diwiwiti. Jenis spam kasebut ing rong kategori. Crawler spam and Ghost spam. Njupuk nyisihake lalu lintas spam Ghost iku prasaja, nanging sampeyan kudu ngenali jenis malware sing saiki, pisanan lan paling penting.

Crawlers minangka jinis spam sing bener kunjungan situs kanthi ngirim bot sing bener ditolak aturan kaya sing ing robots.txt. Nalika metu saka situs kasebut, jejere kunjungan sah ing data Google Analytics ditinggalake, nanging sayang, iku palsu. Padha banget angel kanggo ngenali amarga padha ndhelikake pitunjuk mirip karo situs asli lan karo URL sing padha.

Frank Abagnale, Customer Success Manager Semalt , nuduhake pengalaman babagan carane perang spam Ghost kasil.

Ghosts sing paling umum spam. Boten kados crawler, mboten wonten kontak kaliyan situs sampeyan, ananging cacing kasebut dumunung ing server analytics Google liwat bagian Trojan liwat kode pelacakan Google Analytics. Wong-wong mau nganggo kode-kode sing disedhiyakake dening pihak katelu utawa kode pelacakan sing diprodhuksi kanthi sengaja (UA-XXXXXX-Y). Awit padha ora ngakses situs sampeyan, padha nggunakake Protokol Measurement kanggo ngowahi data Google Analytics.

Akeh wong kerep takon sebabe sampeyan kudu nglakoni spam hantu. Spam nduweni efek catastrophic ing analytics situs web kedhaftar. Padha ngilangi kacepetan internet pangguna kanthi nambah beban server. Sanajan padha ora ngganggu kanthi tepat karo Search Engine Optimization, data sing dimanipulasi ora nggambarake perilaku online nyata pangguna. Akhire, Search Engine Optimization bakal kena pengaruh yen peringkat telusuranmu bakal ambruk amerga keputusan sing ora bener lan keputusan sing ora tepat.

Senadyan mangkono, ngilangi metrik kritis kayata engagements, sesi lan tingkat konversi kang data ditransfer menyang ujung spektrum, ora bakal ngganggu Search Engine Research Page (SERP). Mung, senadyan Google Analytics minangka layanan analisis populer, ora saben situs migunakake Google Analytics. Iki ngandhani apa wae data saka analytics Google ora bakal nyebabake peringkat saka situs Google.

Ana cara kanggo nangani spam hantu nggunakake Google Analytics. Cara kasebut ndherek langkah-langkah sing nggunakake filter siji marang spam hantu..Highly dianjurake amarga pangguna mung nganyari lan nambah kode pelacakan anyar. Yen ora, pangopènan cilik saka pangguna dibutuhake. Pungkasan, ngenali jeneng host sing ngrugekake mbiyantu spam spam saka entri menyang data Google Analytics.

Langkah-langkah yaiku:

Pisanan , pindhah menyang Google Analytics (sampeyan ndeleng lalu lintas situs web ) lan ngenali tab pelapor. Ing panel kiwa, nemokake 'Pemirsa' lan klik ing. Gulung ing panel kiwa lan ngenali 'Teknologi' lan klik ing. Nggedhekake teknologi lan pilih 'Jaringan'. Laporan Jaringan bakal katon lan ing ndhuwur, klik 'Hostname'. Sawise iki, dhaptar jeneng host bakal katon kalebu sing digunakake dening spam. Sampeyan banjur bisa ndhaftar jeneng host sing bener. Contone, yourmaindomain.com utawa seosydney.com.

Kapindho , kalebu kabeh hostname lan nggawe ekspresi reguler. Contone, seosydney \ .com | yourmaindomain.com.

Katelu , nggawe filter khusus. Klik tab 'Admin' ing panel sisih kiwa tengen ing ngisor (manawa sampeyan duwe tampilan tanpa filter). Klik ing 'Kabeh Filter' lan banjur pencet 'Nambah Filter'. Ing 'jinis Filter' klik 'Custom'. Iki nggawe panyaring khusus anyar. Nggawe Jeneng Filter. Pilih kanggo kalebu 'Hostname' sawise mriksa gelembung 'Kalebu'. Nyalin ekspresi reguler menyang kothak 'Filter Filter'.

Pamungkas , pindhah menyang Aplikasi Filter-filter banjur pilih 'Master' banjur "Tambah" ing tampilan sing dipilih. Pilih 'Simpen' lan aplikasi asil sampeyan.

Nanging, luwih becik yen saben sampeyan nambah kode tracking menyang layanan apa wae, luwih apik kanggo nambah kode iki ing mburi filter. Iki mbantu ngilangi kedadeyan kedadeyan hantu spam ing mangsa kepungkur.

November 28, 2017
Semalt - Cara Ngenali Lan Nglawan Spam Kudus Nggunakake Google
Reply