Back to Question Center
0

Semalt Expert Nyedhiyani Garis 10-Langkah Kanggo E-Commerce Content Marketing

1 answers:

SEO lan marketing isi silih gumantung. Nanging, nalika ngrancang lan diimplementasikake kanthi bener,isi bisa ningkatake kinerja panelusuran kanthi nyata. Mulane, carane sampeyan bisa nyampur syarat SEO karo nggawe isi?

Njaluk mudhun menyang aturan iki sepuluh emas, sing disedhiyakake dening Artem Abgarian, Customer Manager Sukses Senior saka Semalt Layanan Digital.

1. Ngerteni apa sing peduli klien.

Pemasar sing sukses sing cepet ngrampungake riset pasar kanggo nemtokake pelanggan 'kabutuhan. Liyane teknik sing gratis lan cepet nggolek gagasan isi sing dibutuhake dening pelanggan yaiku nggunakake riset kata kunci SEO. Kanggo entuk iki, milihkanggo nanggepi pitakonan sing dijaluk wong kanthi mesin telusuran lan personel pendhidhikan wawancara kanggo ide liyane.

2. Pilih jinis isi kanthi bijak.

Nalika ditulis bab subjek sing nlusuri metu ing nomer gedhe, long-formisi bisa apik. Tambahan, isi kasebut kudu disusun ing basa sing kerep digunakake dening pengunjung. Salah siji cara sing paling apik kanggo nentokakejinis konten sing paling apik yaiku ndhelikake obyek menyang pangkat sing apik ing Google.

3. Elinga nyakup teks deskriptif.

Senadyan mesin panelusur nduweni kemampuan sing terus berkembang, dheweke isih butuhteks deskriptif kanggo mbantu wong ngerti isi, kontèks, lan gambar ing video. Tansah nggambarake infografis lan kalebutranskrip sing ngemot poin-poin kunci sing arep panjenengan lakoni.

4. Aja lali apa sing sampeyan laris.

Kelet karo gagasan isi sing cocog karo layanan lan produk sing sampeyan gunakake.Bisa uga diarani idea sing jelas. Nanging, panyawang tansah kasengsem ing konsep, informasi, lan produk tanpa wates. Mulane,aja ngasilake isi njaba informasi sing gegandhengan karo produk sampeyan..

5. Aja nulis kanggo ngatur.

Tulisen marang penonton. Kajaba, penonton nggunakake tembung SEO padha kaya bisnis, selokan ingjargon lan nggawe isi unik nggunakake basa deskriptif lan kosong. Isih, ngrujuk marang tembung kunci, sampeyan nggoleki sadurunge nalika mutusakeing isi sampeyan.

6. Eling-eling kanggo ngedol, alon-alon.

Pedagang E-commerce pengin wong sing golek-golek ing situs kasebut nalika lagi nelusuri lanbakal entices dening isi sing kasedhiya. Nanging, kadhangkala isi kasebut pangkat tinimbang produk lan kategori. Ing kahanan kuwi, bakulkudu nduduhake carane ngurus utawa nggunakake soko, lan iki bisa entice pengunjung kanggo tuku produk.

7. Link e-commerce lan isi.

Linking minangka pathway penting kanggo para rawuh ngakses lan nyeret isi. Uga,iku mbantu mesin kanggo ngerteni pentinge maneka warna area situs. Gunakake header lan footer navigation ing ngubungaké informasi lanisi supaya pengunjung bisa entuk informasi lan produk kanthi gampang.

8. Ngawasi isi ing situs web sampeyan.

Yen sampeyan pengin ngiseni isi sampeyan, lebokna ing situs sing padha digunakake ing prodhuk sadelan ora microsite. Microsites ora migunani ing kinerja panelusur alam wiwit iku minangka pranala eksternal.

9. Coba isi sindikasi.

Isi ing situs sampeyan ora bakal tansah narik pengunjung sing bener. Ing kasus kasebut,Pedagang e-commerce kudu isi sindikasi. Sampeyan wis rampung kanthi menehi isi menyang situs liyane sing ngluwihi isi hosting ing situs web sampeyan.

10. Ngati-ati nalika nerbitake isi sindikasi.

Publishing artikel saka sumber liyane bisa uga arupa solusi sing menarik nalika sampeyankekurangan sumber daya kanggo nggawe konten dhewe. Nanging, saka perspektif SEO, tindakan iki ngrugekake e-commerce. Iku bantuan wongliya kanggo peringkat dening hosting konten ing situs sampeyan.

November 27, 2017
Semalt Expert Nyedhiyani Garis 10-Langkah Kanggo E-Commerce Content Marketing
Reply