Back to Question Center
0

Semalt Expert Speaks On Voice Search - Impact On SEO

1 answers:

Fitur telusuran suara nduweni implikasi subtle kanggo optimasi mesin telusur nanging teruskanggo nambah ing wigati ing mangsa. Kasedhiya pitakon swara terus tambah kondhang karo masarakat dibandhingake manualngetik pitakon ing kothak panelusuran smartphone.

Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager of Semalt Layanan Digital, nemtokake pamadosan swara lan relevansi kanggo kinerja SEO.

Apa Panelusuran Suara?

Ngandika swara menyang piranti kanthi pangarep-arep nampa jawaban minangka swaragolèk. Akeh perusahaan teknologi digital ndhuwur terus nyakup fitur sing digoleki swara ing piranti kasebut. Conto kalebu "Ok,Google "kanggo Google," Siri "karo piranti Apple," Cortana "dening Microsoft," Alexa "ing Amazon, lan" Bixby "kanggo Samsung.

Swara setengah saka total telusuran Google sing dikirim saka smartphone. Metu sakaiki, rong puluh persen saka wong-wong mau bali menyang printah swara tanpa pangguna nyentuh layar. Saiki, nelusur swara nyedhaki sangang puluh limapersen saka basa Inggris, menehi luwih akurat. Adhedhasar panemon Google, iku cocog karo pangenalan swara manungsaakurasi.

Alesan kanggo popularitas panelusuran swara yaiku nggunakake digital in-home tambahasisten karo antarmuka minimal. Contone, Alexa Amazon Echo lan piranti Ngarep Google mung gumantung marang panjalukan lan pituduh lisan..Padhasing padha seneng lan migunani, mulane sing paling akeh pangguna cenderung mbentuk lampiran sing kaya pet kanggo nggawe obrolan sing luwih alami.

Panelusuran percakapan yaiku salah sawijining tren sing paling penting ing optimasi search enginekanthi 70 persen kabeh pitakon pitakon sing dumadi saka basa alam. Wong ngomong karo piranti telusuran digital kanthi cara sing padhatakon pitakonan sing dituntun menyang wong liya.

Panelusuran Swara Relevansi ing Hasil Panelusuran Google

Google tetep nggawe langkah gedhe ing obrolan obrolan, sing ditemokakepanelusuran swara, lan kanthi mangkono njawab pitakonan. Punika sinau kanggo ngenali lan nerangake ukara-ukara sing digunakake manungsa kanggo nemtokake maksud panggunalan ngirimake asil sing paling cocok.

Contone, ing kasus sing Google ditampa telung pitakon pitunjuk sing padhababagan ngendi tuku shoes, wis nyetel hasil panelusuran sing adhedhasar relevansi karo maksud customer. "Ngendi aku bisa tuku sepatu?" punika faktualnyuwun. "Ngendi aku kudu tuku sepatu" iku pamrayoga basis pendapat. "Endi tuku sepatu" iku gabungan pendapat lan fakta, mrodhuksi neutralitysaka kriya sing nuduhake maksud. Variasi iki nuduhaké variasi, maksud ing saben variasi, lan kemampuan kanggo ngawula spesifikasil nduweni pengaruh signifikan marang arti sing ditemokake Google saka panelusuran.

Google nduweni respon luwih gampang kanggo kasus liyane. Tujuan Googleyaiku minangka toko siji-mandeg kanggo ngasilake asil lan ngarahake pangguna menyang kaca sing cocog karo informasi sing ditemokake. Iku meh padhamenehi jawaban definitif siji, yaiku apa Siri utawa Alexa nalika pangguna nyuwun pitakonan.

Kesimpulan

Merek lan situs e-commerce wedi yen kertu jawaban dadi ancaman gedhe bangeting jumlah lalu lintas menyang situs lan tingkat klik. Sampeyan bisa uga bener, nanging njawab kertu sing ana ing kene lan opsi paling apik kanggo bisnis,iku kanggo saingan kanggo menang utawa risiko ditindih dening saingan.

November 27, 2017
Semalt Expert Speaks On Voice Search - Impact On SEO
Reply