Back to Question Center
0

Semalt Expertise: Carane Akeh Jeneng Domain Apa Sampeyan Perlu?

1 answers:

Pamilik bisnis terus-terusan nggolèki strategi inovasi kanggo ngetungkompetisi lan njaga merek. Kanthi e-commerce entuk momentum, bisnis gumantung ing Sastranegara iki saiki luwih saka tau. A gaya tartamtusing saiki nyebar ing pasar yaiku sing nduweni website tuku kabeh versi jeneng domain kanggo merek.

Nanging carane akeh jeneng domain sampeyan kudu ngoptimalake visibilitas lan nglindhungi merek sampeyan? Pakaryan sing utama yaiku Semalt Layanan digital, Max Bell menehi jawaban cepet kanggo pitakonan iki.

Nduwe sawetara jeneng domain bisa dadi aset utawa tanggung jawab. Nggawe sawetarajeneng domain minangka aset sing ngidini sampeyan nglindhungi jeneng domain sing padha saka panggunaan pesaing sampeyan. Ing konteks SEO, uga ngidini sampeyan nduwenikabeh tembung kunci benih optimal. Nalika keuntungan kasebut bisa menehi sampeyan online, kewajiban bisa ditindakake.

Ngalihake Domain

Awit kabeh domain sampeyan bakal dipigunakaké, mesin panelusur bisa diowahi minangkangupayakake Spam kanthi mangkono ngasilake penalti kalebu peringkat ora apik. Ing kasus iki, ahli SEO nyaranake nggabungake kabeh bisnisjeneng domain lan situs sing gegandhengan karo situs web sing kuwat. Iki banjur nggunakake kekuwatan saben jeneng domain kanggo mbentuk sawijining jeneng domain sing kuwatcukup kuat kanggo pangkat banget ing kabeh mesin telusuran sing sah tanpa ngrusak peringkat sadurunge. Konsolidasi mung mbutuhake babagan300 pengalihan permanen saka domain sumber menyang domain utami, tugas sing gampang dilakokake dening spesialis SEO asli utawa administrator web.

Pranala Kurang Mutu

Kabeh jeneng domain kadhaptar njaluk pranala kualitas kurang saka wektu. Sawise kuwi pranaladialihake, padha ngirimake kanthi kualitas sing padha kaya mengkono indeks sing luwih murah ing mesin telusur. Kanggo menehi hasil iki, nggawe Majestic utawaGoogle Search Console kanggo mriksa lan ngilangi pranala kualitas sing kurang sadurunge ngarahake. File teks diisi kanthi jeneng pranala kurang kualitasdiunggah menyang mesin telusur kanggo ngilangi masalah iki.

Implikasi Biaya

Umumé, luwih akeh jeneng domain sampeyan duwe luwih akeh expenses sampeyan arepdikenani biaya saben taun. Biaya jeneng domain siji antarane $ 10-35 kanggo mbukak saben taun tanpa biaya pangopènan.Multiply iki dening nomer jeneng domain sampeyan dhewe lan sampeyan bakal looking ing tokoh larang regane.

Proteksi Brand dening Multiple Domain

ahli SEO yakin proteksi merek bisa entuk tanpa kudu tukumacem-macem jeneng domain. Elinga yen kepemilikan domain nderek aturan sing ketat lan uga ditetepake. Contone, yen sampeyan duwe merek dagang kanggo tartamtujeneng domain, sampeyan bisa bener kontes lan mbalekake domain sampeyan yen pihak liyane nyathet domain liyane sing kalebu merek dagang sampeyan. AnaAkeh jeneng domain pengacara lan ahli metu ana karo kawruh ing Uniform Domain Jeneng Sengketa Resolusi Privasi. Nanging, proses iki bisabakal ngeculake lan akeh wektu.

Njupuk wektu karo praktik SEO lan branding. Minangka dibahas ing ndhuwur, duwe sawetarajeneng domain bisa migunani kanggo jangka pendek nanging larang regane. Cara sing paling apik kanggo nyegah kesalahane yaiku kanggo berkonsultasi karo pengalaman Spesialis SEO .

November 27, 2017
Semalt Expertise: Carane Akeh Jeneng Domain Apa Sampeyan Perlu?
Reply