Back to Question Center
0

Semalt: Kenapa Sampeyan Perlu Fokus Pemasaran Lokal Lokal

1 answers:

Saiki, amarga digitisasi lan keuntungan sing ditampa kasebut, tradisionalbisnis wis mulai nyadari yen bakal entuk manfaat liyane yen padha ngrampungake marketing digital.

"Taun mobile" wis dadi omongane dunya digital kanggo pirang-pirang taun.Dadi kasebut taun 2014 minangka "taun mobile" sing kaping telu. Taun-taun ing ngisor iki, liwat 2016, uga ditampaacclamation miturut LifeHack. Iku nuduhake munggah bertahap saka piranti seluler sing dadi dominanplatform digunakake kanggo nelusur web lan ora taun tartamtu.

Customer Success Customer of Semalt ,Andrew Dyhan, menehi wawasan babagan pentinge pemasaran digital lokal lan wigati saiki.

Statistik nuduhake yen:

  • Pendapatan iklan kira-kira kanggo 2016 kanggo $ 26 milyar. Piranti selulerdigawe nganti 80 persen sing ($ 21.98 milyar)
  • Nganti 69 persen saka iklan digital tematik ditrapake maneh menyang piranti seluler.
  • Kanthi liwat 500 yuta pangguna, Instagram minangka rangking sosial paling cepetjaringan lan gampang integrasi karo marketing Facebook.

Asil data saka Analytics cepet, kirim e-Marketer, bisnis cilik lan mediuming rencana Amerika kanggo nglampahi luwih akeh iklan kanthi penekanan luwih akeh ing ponsel ing 2017. Alasan kanggo keputusan iki yaiku luwih akehwong terus duwe smartphone. Lapan puluh persen pangguna internet ing Amerika Serikat nduweni smartphone adhedhasar asil deningSengkang. Sawetara alasan kenapa smartphone terus berkembang amarga Apple nggawe seri C-kanggo iPhone,Android nduweni Smartphone low-end sing paling akeh operator menehi, lan pangguna pasar smartphone sing kapindho.

Sawetara kesempatan kanggo bisnis kanggo njupuk kauntungan saka kalebu:

  • Google AdWords lan Facebook Ads kanggo target lokal.
  • Filter-filter SnapChat kanggo target pangguna ing lokasi tartamtu..
  • Iklan Yelp mbantu nyedhiyakake bisnis ing profil pesaing ing Yelp
  • Perkembangan lan popularitas Instagram.

Usaha tradisional kudu ngehangi kauntungan digital. Yen ora,Pemain sing paling dhuwur mesthi bakal njupuk.

Amazon

Nalika wong ngomong babagan bisnis lan marketing, platform Amazon tansah dadimunggah ing obrolan sing. Luwih saka 80 yuta pangguna langganan bisnis Perdana Amazon. Biaya langganan taunan kanggo jumlah Amazon$ 8 milyar, ora nyatakake belanja anggota Perdana.

Amazon kalebu ing kategori bisnis gedhe. Pitakonan yaiku apa abisnis cilik utawa lokal bisa saingan karo perusahaan gedhe kasebut. Iku akeh banget nanging mbutuhake akeh karya saka pemasar.

Apa iklan digital cilik lan lokal kudu dilakoni

Ana papat wilayah sing perlu ditliti para bisnis yen bisa uripdigital world. Iku ora bisa digunakake kanggo kabeh bisnis, nanging uga minangka titik wiwitan sing apik:

  • 1. Iklan basis lokasi nggunakake Facebook, utawa Instagram.
  • 2. Ngintalake startup sing mbiyantu customer supaya bisa nggawe onlineminangka Seamless, Instacart, Caviar, lan Postmates.
  • 3. Nyedhiyakake pengalaman utawa lokasi sing unggul ing toko sing saiki dadi pelanggan
  • 4. Dibangunake saluran e-commerce. Kanthi iki, siji kudu nggunakake alat kayatanyusul liwat media sosial (Facebook) kanggo nambah dodolan.

Kesimpulan

Ora gampang kanggo bisnis cilik amarga kompetisi kaku. Muga-wawasan saka Semalt ngandhakake marang sawetara perkara sing bisa dilakoni kanggo tetep relevan lan terus berkembang.

November 27, 2017
Semalt: Kenapa Sampeyan Perlu Fokus Pemasaran Lokal Lokal
Reply