Back to Question Center
0

Semalt Mratelakake Prediksi antarane SEO lan SMM

1 answers:

Paling bisnis pengin sukses ing marketing online. Nanging, kanggo sukses ingonline marketing, siji perlu sawetara teknik era digital kayata SEO lan SMM. Tèknik loro bisa uga padha karo pengusahasing ora ngerti babagan pamasaran digital. Contone, SEO bisa ndelok tembung kunci nalika media sosialmarketing melu iklan mbayar. Taktik loro bisa dadi bermanfaat kanggo paling bisnis online, saumpama siji mangerteni prabédan kasebut.

Jason Adler, Customer Success Manager of Semalt Layanan Digital, nyedhiyakake sawetara poin utama sing bisa mbedakake SEO saka SMM:

Search Engine Optimization (SEO).

Iki minangka taktik ing pangembangan web kang nduweni tujuan ningkatake visibilitassitus web sampeyan ing mesin telusuran, utamané nalika salah siji tombol ing pitakonan telusuran. SEO nggabungake akeh on-site lan off-situs faktor kanggo njaluklalu lintas saka mesin telusur. Kanggo pemasar digital. Tujuan kampanye SEO sing sukses yaiku kanggo njaluk posisi sing apik ing peringkatsaka asil panelusuran kanggo tembung kunci. Iki penting amarga sampeyan bisa ngalahake pesaing sampeyan, njaluk lalu lintas kualitas anyarlan sing paling penting, nambah konversi. SEO kalebu panggunaan strategi kayata:

  • Kata Kunci Pencarian
  • Nggawe situs web
  • Bangunan isi
  • Ngubungake
  • Otomatisasi alat

Search Engine Marketing (SEM) minangka pendekatan liyane kanggo marketing online.SEM minangka listing sing disponsori. Iku melu nemplekake iklan ditarget ing kaca asil panganggo organik pangguna tartamtu..Prosedur kasebut kalebuPenawaran. Wong tartamtu ing demografi tartamtu bakal ndeleng iklan kanggo periode tartamtu. Cara iki digunakake kanthi wiyar tinimbang rapiautomasi bayar-kanggo-klik.

Social Media Marketing (SMM).

Nalika SEO nglumpuk lalu lintas liwat mesin telusur, SMM durung liyane digitaltaktik pamasaran. SMM nggunakake media sosial kanthi kritéria kanggo njupuk pelanggan online. Sosial media target sosial sing pentingsitus jejaring kayata Facebook, Twitter, Tumblr, Pinterest lan LinkedIn. Pemasar ing lapangan iki ningkatake kesadaran merek, kumpulakeemail, entuk pranala lan ningkatake bathi keuntungan kanthi nggunakake akeh cara sing kasedhiya ing media sosial. Contone, Facebook duwestrategi bayar iklan. Iklan iki bakal nemtokake demografi tartamtu sing bener wis disetel. Liyane pamasaran onlinesaluran ing media sosial kalebu:

  • Twitter ads
  • Videos like YouTube or Vimeo
  • LinkedIn
  • Penggabungan gambar kaya Instagram lan Pinterest.

Cara tradisional, target SEO lan SMM entuk klien kanggo situs web. Senadyanprabédan, uga nambah kesadaran marang konsumen potensial. Ing sisih liyane, konversi pengunjung menyangpelanggan ora sakabehe gumantung marang wong liya. Faktor liya kayata desain web bisa dadi efek.

Kesimpulan

Perusahaan sing kepingin dadi sukses ing marketing online digital, Nanging,istilah kaya Search Engine Optimization (SEO) lan Social Media Marketing (SMM) bisa dadi bingung. Both SEO and SMM are marketing digitalteknik. Biasane, padha ngarahake nambah visibilitas merek lan sing paling penting, entuk klien anyar online. Nanging, loro kasebutbeda karo cara sing dioperasikake. Contone, SEO melu nambah visibilitas ing mesin telusur gedhe nalika SMM tegese nambahkesadaran merek nggunakake media sosial. Liwat pangerten beda, loro-lorone taktik perlu lan bisa nggawa keuntungan jangka panjangkanggo bisnis nalika ditindakake kanthi bener.

November 27, 2017
Semalt Mratelakake Prediksi antarane SEO lan SMM
Reply