Back to Question Center
0

Semalt Mratelakake Rahasia Kanggo Tetep Nganti Perusahaan Gedhe Kanthi Bantuan SEO

1 answers:

Nalika nerangake lalu lintas Panelusuran Organik Organik, sampeyan bakal sok dong mirsani sing googlendukung merek gedhe. Iki merek ngluwihi puluhan ewu dolar tanpa mblokir tlapukan. Padha ora bisa dianggep cilikbisnis: padha nyebar ing anggaran lan staf. Nanging, wong-wong (bisnis cilik) bisa entuk potongan saka jajan kanggo dodol organikndadékaké Google uga.

Customer Success Customer of Semalt Layanan Digital, Nik Chaykovskiy nyathet rahasia kanggo nggayuh rangking paling dhuwur ing mesin telusur, sing bakal mbantu sampeyan saingankaro perusahaan gedhe.

# 1: Njupuk persediaan saka aset SEO

Yen sampeyan wis entuk bisnis nalika (lan duwe domain arepbali menyang awal 2000an utawa malah taun 90-an) banjur sampeyan lagi lungguh ing tambang emas. Aja digodha kanggo nyegah domain lawas nganggo URLutawa taktik SEO. Bisa dadi backfire. Pracaya utawa ora, Google menehi pilihan kanggo domain lawas minangka nuduhake yen bisnis stabil laniso dipercoyo. Gunakake Google Analytics kanggo ngenali kaca metu, kaca rata-rata sing ditemokake 3 menit utawa luwih, kaca lan blog sing akehlalu lintas organik. Minangka kasebut, iki penting kanggo pengunjung web supaya padha nggawe sampeyan SEO awal target apik.

# 2: Njaluk situs web sampeyan bentuk

Sadurunge sampeyan miwiti mbuwang dhuwit ing kampanye SEO sampeyan, nggawemanawa situs web sampeyan nyambung karo Google kanthi bener. Alat Webmaster Google kasedhiya ing kene. Iku bakal mbantu ngenali apakudu diatasi.

# 3: Netepake strategi long-tail-keyword

Aja nyoba kanggo saingan karo merek gedhe ing kata kunci volume dhuwur.Sampeyan bakal ilang. Nanging, nyoba tembung kunci long-buntut (frase sing luwih dhuwur sing duwe kemungkinan konversi dhuwur). Aja pikiran sing mentahanJumlah lalu lintas luwih murah tinimbang apa tembung kunci 'gedhe', sampeyan nemoni kasempatan sing luwih gedhe kanggo ngowahi lalu lintas menyang dodolan.Tetep ana hubungane. Gunakake pranala mlebu menyang lalu lintas langsung menyang kaca web kanthi unsur konversi gedhe. Kene, nggawe nawakake nawakake pengunjungora bisa nglawan utawa ngisi formulir lan nggawe order. Iku bakal bisa tenung.

# 4: Mbangun kampanye SEO babagan pemasaran konten

Ana siji wilayah ing ngendi merek cilik bisa ngalahake raksasa - isimarketing. Ngasilake isi situs kualitas tinggi iku tugas sing merek gedhe biasane utusan. Nalika nulis babagan bisnis sampeyan,isi bakal kanthi temenan dadi berwibawa lan iki soko sing blog lan situs web liyane ing katresnan niche sampeyan. Aja kagetyen sampeyan nambah pranala mlebu (menyang situs web) kanthi mangkono nambahake lalu lintas.

Rencana lan jadwal wektu kanggo nggawe tulisan sing resonate karo sampeyantarget pasar. Nyithak gagasan lan kamungkinan sampeyan bakal ngasilake kapentingan kasebut. Priksa manawa sampeyan kalebu pranala aktif sing pangalihanlalu lintas menyang situs web sampeyan. Kanthi wektu, Google bakal ngakoni usaha sampeyan lan menehi ganjaran kanthi luwih gedhe.

Nulis isi lan pitching sing gedhe nanging butuh wektusing pantes dienggo wektu. Ing sawetoro wektu, priksa manawa situs web sampeyan uga dioptimalake. Optimasi ora mung apik kanggo SEO nanging ugambantu nikmati klien calon lan panjenengan saiki. Contone, kaca web kanthi cepet lan kaca sing bisa dilayari bakal ngurangi tingkat bouncing. Tetep apik Praktek SEO tinimbang nggawe situs web lan tetep ana.

November 27, 2017
Semalt Mratelakake Rahasia Kanggo Tetep Nganti Perusahaan Gedhe Kanthi Bantuan SEO
Reply