Back to Question Center
0

Semalt Mundhut Mitos Paling umum babagan SEO

1 answers:

Senadyan bukti tambah pentinge SEO sing mestekake,sawetara pamilik situs web isih ngalang-alangi nggunakake SEO kanggo optimalisasi lalu lintas. Nanging, macem-macem panaliten ngeklaim yen rong perkara kritis yaiku bisniskudu nduweni kehadiran organik lan lalu lintas manca.

Pakaryan sing utama yaiku Semalt Layanan Digital, Artem Abgarian ngandharake mitos sing paling umum digandhengake karo SEO.

1. Volatility

Industri kanthi cepet berkembang, asil saka nganyari algoritma sing kerep.Paling anyar kanggo kalkulus saben dina. Nanging, owah-owahan paling ora nyedhiyakake kinerja situs web kasebututamane kalebu tweak cilik sing ora duwe efek sing nyata.

2. Teknik Rumit

Sawetara aspèk SEO banget teknis sing kadhangkala kena pengaruhoptimasi lan situs web mbangun. Sanadyan, akeh karya SEO fokus ing kegiatan marketing sing ketat kayata nemokake tembung kunci, nggaweisi sing relevan, peringkat rangking, lan kahanan evaluasi.

3. Inefficiency

Wong percaya yen penerapan SEO ora ana ingpasar amarga perkembangan pancet sing digawe ing algoritma lan owah-owahan liyane. Pamanggih kasebut ora bener minangka jumlah lalu lintas sing akehemanates saka SEO..Reading publikasi SEO dodolan kayata Search Engine Journal mbantu nganyari pemilik bisnis lan ndadekake dheweke ngertiapa isih relevan.

4. Perspektif jangka panjang

Perlu sawetara wektu kanggo mbangun rangking lan nggawe situs webngarsane online sing minangka kanyatan sing ora bisa ditrima. SEO, senadyan, mantep, lan bakal tansah nggawa asil sanajan situs web wis rampungoptimized.

5. Unpredictability

Amarga volatility SEO, wong pracaya iku ora bisa dipercaya.Ora ana kontrol langsung marang peringkat utawa lalu lintas sing ora kaya ing PCC. Nanging, ing ngoptimalake situs web kanggo potensial SEO maksimal,ana kemungkinan minimal ngalami masalah.

6. Expensiveness

Nemtokake asil sing paling apik mbutuhake investasi dhuwit, wektulan sumber daya liyane. SEO ora gratis nanging luwih murah tinimbang saluran iklan mbayar liyane kayata PPC, utawa nggunakake lalu lintascara liyane.

7. Perubahan Website

Sampeyan pancen bener yen SEO mbutuhake perusahaan kanggo nggawe sawetara owah-owahaning situs web. Kadhangkala, bisa uga njupuk sawetara njiwet, dene ing wong liya, kanthi nggambarake kabeh situs web kanthi total supaya entuk lengkappotensial. Sembarang owahan sing disaranake minangka kunci kanggo nampa tujuan SEO.

Dina iki, kabeh perusahaan ngalami tambah akeh panemunelalu lintas. Pelanggan nggawe mesin telusur kanggo golek produk, layanan, vendor, lan informasi. Ora mbatalake kudu ngetrapake bisnis kasebuting asil panelusuran bisa mimpin potensial lalu lintas menyang saingan supaya bisa mangaruhi bisnis kanthi cara negatif.

November 27, 2017
Semalt Mundhut Mitos Paling umum babagan SEO
Reply