Back to Question Center
0

Semalt nemtokake 5 mitos sing ngrusak Reputasi SEO

1 answers:

Nalika SEO praktik ningkataké pencarian pribadi lan latar mburi pertahanan, sampeyanbakal kaget sawetara asil ndhuwur sing teka nalika sampeyan nelusuri istilah 'SEO'. Malah, Google kanthi otomatis nyaranake negatifkomentar jejere tembung SEO. Iki nyebabake kasunyatane yen laku iki wis ngasilake reputasi negatif ana ing kana.

Sejatine, SEO nggampangake nggampangake bot mesin otomatis lan laba-laba kanggo ngaksessawijining kaca web, ngenalke maksud lan makna sing asline lan pungkasane indeksake isi kasebut kanggo referensi mangsa dening pencari. Proses ngatur ikikaca web ndadekake cepet lan trep kanggo pangguna search engine lan mesin telusur dhewe amarga bisa ngasilake asil panelusuran sing cocog kanggoquery khusus.

Artem Abgarian, ahli terkemuka saka Semalt Layanan Digital, nerangake ngendi SEO wis entuk reputasi ala.

1. Email sing ora dikepengini

SEO minangka praktik lapangan sing anyar lan berkembang narik kawruh lan siswa. Ingnggoleki bisnis, target iki wiwit korporat lan individu sing populase karo puluhan email sing ora ono sing nggolek spam ing inboxing basis saben minggu. Cara sing paling dianggep minangka ahli nyatakake minangka wong sing nasar lan palsu, mula reputasi ala ingpasar. Ing kasus paling, email janji kanggo ndandani banget masalah kanggo perusahaan target supaya pracaya. Uga ana sawetara sing kasebutpakar SEO sing nyatakake diri memang scammers.

2..Kata Kunci

Tembung kunci minangka dhasar SEO. Gunakake kanthi apik lan entuk asil sing dikarepake. Ingkekarepan sing padha, tembung kunci kanthi sengaja utawa tanpa resiko lan ngemutake tembung kunci kanggo ngapusi asil panelusuran sing luwih gedhe ing penalti sing mbebayani lan nyengsarakketujuane nggunakake SEO. Kapadhetan kunci artikel kudu tepat kaya cukup kanggo entuk peringkat sing apik lan supaya orapaukuman saka mesin telusur.

3. Cloaking lan Doorway Pages

Prilaku produktif counter iki migunakake kode HTML kanggo isi kanggotopik tartamtu kanthi maksud ngolah indeksasi lan peringkat. Sawise pangguna klik pranala utawa kaca, dheweke bakal dialihake menyang liyane ora ana hubunganesitus web kanggo isi nyata sing tegese digunakake mung kanggo nyalurake lalu lintas ing situs web awal. Teknik cloaking lan doorwayora nyenengake pangguna lan mesin telusur sing ngasilake reputasi ala.

4. Dagang dagang

Kita kabeh ngerti kekuwatan SEO ing e-commerce. Pamilik situs web lan praktisi SEONesu kudu ngupayakake kekuwatan iki supaya bisa nyebabake praktik kayata tuku pranala kanggo ngapusi peringkat ing pitakon panelusuran. Iki pranalamesin telusur kanthi tuduhan ngilangi kanthi ngasilake otoritas kaca palsu tanpa deteksi. Nanging, mesin kaya mangkono kayata Googlenarik kawigaten lan praktek denda kuwat.

5. Isi Takdir lan Tautan

Teknik sing cerdas lan deceptive digunakake kanggo ndhelikake utawa nuduhake isi beda saka apaklik pangguna. Iki bakal diarani minangka teks sing ana ing gambar utawa teks putih ing latar mburi putih. Praktisi SEO asli lan biso dipercoyoora bisa nggunakake teknik sanadyan isih umum lan nyangkut reputasi SEO.

Kabeh industri nandhang lan tantangan-tantangan counter sing nyawiji karo etika. IngIndustri SEO ngrespon lan nganakake praktik tanpa etika sing miturut kasebut.

November 27, 2017
Semalt nemtokake 5 mitos sing ngrusak Reputasi SEO
Reply