Back to Question Center
0

Semalt Nerangake Aspek Tombol Nggunakake Crawler Situs web

1 answers:

Crawler situs kasebut minangka bot khusus, sing nyusup situs sampeyan kanggo kabeh isilan indeks kasebut ing mesin kanggo visibilitas. Ing sawetara kasus, kita sijine isi ing isi web kita kanthi cara crawler iki gagalkanggo nggoleki. Sembarang informasi, sing ora bisa ditemokake dening crawler web biasane ora ana indeks Google. Akibaté, ora mujudakefaktor peringkat senadyan mbuang usaha SEO. Kegirangan iki minangka kasalahan desain web sing digunakake nalika nggawe situs web.Akibaté, penting kanggo mbukak crawlers ing situs sampeyan kanggo nggawe pangaturan dhasar lan ndandani kasalahan, sing bisa nurunake peringkat sampeyan.

Ahli saking Semalt Layanan Digital, Jack Miller nerangake aspek-aspek kunci nggunakake crawler kanggo situs web panjenengan.

Pentinge Nggunakake Crawler

Crawler bisa nampilake apa sing ditonton dening penonton. Minangka akeh pengusaha mung nggawe situs weblan sijine isi, padha mikir manawa target konsumen bakal bisa ndeleng manawa wis lali babagan faktor-faktor liya sing bisa nggawe ora mungkin.Iki minangka kasus ing ngendi crawlers web teka ing. Crawler web tekan metu paling didhelikake panggonan ing situs web sampeyan. Padha bisa nuduhake sampeyan ilanginformasi produk uga akeh kasalahan ing sistem manajemen konten sampeyan.

1. Kinerja kaca nelusuri

Salah siji saka aspek penting SEO yaiku ngawasi kemajuan halaman individu. Webcrawler bisa milih analytics lan metrik dhewe saka sumber sing biso dipercoyo kayata Google Analytics lan Google Search Console. Padha bisa uga bantuansampeyan ngetung kinerja kaca sing beda-beda, menehi wawasan sing wigati kanggo ngowahi informasi kanggo kinerja SEO paling apik..

2. Ngatasi masalah kasalahan

Salah sijine faktor sing bisa ngurangi kinerja SEO sampeyan yaiku masalah babagan situs sampeyankacepetan lan respon. Nindakake crawler prasaja ngasilake kode respon sing luwih angel kanggo kabeh URL ing situs sampeyan. Kasalahan lan pangalihan-pangalihan bisa diatasikanthi cepet nggunakake sawetara saringan kaya filter saringan 404. Sampeyan uga bisa menehi informasi babagan pranala pangalihan sing lawas lan macem-macempanggonan sing ngirim informasi.

3. Crawler bisa nemokake konten sing ilang

Crawlers bisa ndeteksi "ora indeks" printah. Iki minangka wilayah ing situs web sampeyan ing ngendi botora bisa tekan. Nggunakake informasi iki, sampeyan bisa nggawe pangaturan sing perlu ing struktur pangaturan isi lan indeks kabeh konten sampeyan.Kategori produk lan klompok kanthi kothak mriksa sing ilang bisa nampa panuntun ing basis data.

4. Ndeteksi lan mbenakake duplikat isi

Ing aplikasi liyane, crawler bisa nemokake duplikat. Data iki minangka isising katon ing pirang-pirang pranala ing mesin panelusur. Isi kuwi apik kanggo SEO lan mesthi bakal ngurangi panguwasa web sampeyankaca. Crawler bisa mbantu ngenali kaca-kaca kasebut lan mbantu sampeyan mbenerake wong liwat 301 pangalihan.

Crawler situs web bisa ndeteksi macem-macem item sing didhelikake ing situs sampeyan sing bisa nggayuhsitus sampeyan ora langsung. SEO minangka proses rumit, sing ora mung nglibatake pelacakan sing bener lan informasi crawler kasebut,nanging terus ngupayakake konten sampeyan. Sawetara crawlers web pihak katelu kaya Scream Frog's SEO Spider utawa Semalt Analyzer tumindak kaya crawler mesin telusur khas. Padha bisa nyedhiyani informasi sing penting, sing bisa mbiyantu nggawe pengaturan sing perluisi situs web sampeyan supaya entuk peringkat luwih dhuwur ing pitakon golèk organik organik.

November 27, 2017
Semalt Nerangake Aspek Tombol Nggunakake Crawler Situs web
Reply