Back to Question Center
0

Semalt Nerangake Cara Nggawe Meta Deskripsi Sing Ngasilake Lalu Lintas Ing E-Perdagangan

1 answers:

Ing sembarang bisnis, njupuk lalu lintas minangka salah sawijining cara kanggo nggayuh dhuwur. Nalikarunning Search Engine Optimization (SEO), meta tags lan deskripsi are area penting kanggo nyetel kata kunci kompetitif. Meta e-commerceKeterangane yaiku iklan cendhak.

Tag meta HTML menehi informasi berharga babagan server babagan kaca web. Ana tansahtag meta kanggo deskripsi isi kaca, tag meta kanggo informasi hak cipta lan tag meta sing ngemot robots.txt. Contone,
"".

Tag deskripsi meta penting banget ing pamasaran media sosial.Iku menehi insentif kanggo dominasi lan relevansi nalika nuduhake kaca uga banget kerep. Mangkono, SMM minangka cara utama njupukklien. Iku mbantu miwiti wiwitan kanggo ngalahake saingan lan menehi everyone kesempatan kanggo dominasi ing niche.

Nik Chaykovskiy, manajer Sukses pelanggan saka Semalt describes the key aspects you have to consider when creating meta descriptions.

Nalika Nggunakake Meta Descriptions

Kanggo set tembung kunci, deskripsi meta bisa dadi migunani kanggo nggawesawetara mata uang. Deskripsi Meta menehi pamirsa siji konfirmasi liyane babagan relevansi isi sampeyan kanggo nyetel tembung kunci.Panelusuran pitakon, sing katon padha mbutuhake deskripsi meta kanggo ngilangi dasi.

Semalt ngajakaken tembung kunci buntut panjang kangge meta deskripsi. Yen isikalebu luwih saka telung tembung kunci, ora digunakake ing deskripsi meta..Mesin telusur bisa gampang gawe kesalahan amargakothak tembung, sing, sabanjure, entuk sampeyan bendera. Sampeyan kudu njupuk bagean saka kaca kasebut lan nggunakake potongan supaya bisa katoninformasi query.

Ngarang Deskripsi Meta E-commerce Apik

Kanggo akeh aplikasi, dawa sing paling apik kanggo deskripsi meta maksimal 160 karakter.Misale, Google minangka perusahaan duwe situs web kanthi deskripsi meta, sing ngemot 159 karakter. Iki kalebu malah spasi minangka karakter.

Nalika nggawe deskripsi meta apik, iku penting kanggo dianggep minangka tweet utawakirim menyang Facebook. Twitter nduweni watesan 160 karakter. Sampeyan uga bisa tindakake sawetara pedoman ing ngisor iki:

  • Gunakake kata kunci. Nemokake phrases sing menehi isi, sing tegese apapangguna nggoleki. Punika relevansi ingkang dumados saking sawetara faktor ingkang ndadosaken pangkat algoritma punika pangkat.
  • Nganggo kriya. Tembung nolak supaya wong bisa tumindak kanthi cepet. Sampeyan bisa nggunakaketembung kaya "Toko earphone ing Jumia".
  • Gunakake telpon-to-action. Gabungke gambaran meta karo tindakan kayata "toko", "download" utawa "tuku".
  • Damel template. Iku banget tiring kanggo nulis deskripsi meta anyar kanggo sabenkaca. Nggunakake template, sampeyan bisa nggawe gampang.

Meta deskripsi mbiyantu peringkat situs web kanthi cara ora langsung. Akehwong gagal mangerteni yen pikantuk posisi teratas ora perlu ngakoni klik. Meta deskripsi Ngonversi wong sing ndeleng kaca menyangklik. Ngemot informasi sing penting sing ndadekake pangertèn ing pitakon golèk kanggo set tembung kunci. Padha uga fitur liyanebab gedhe, gambaran grafik mbukak. Tag meta cukup cekap kanggo fitur ing kiriman media sosial. Keterlibatan media sosial minangka salah sawijiningcara backlink lan relevansi bisa nambah SEO menehi sampeyan luwih pengunjung.

November 27, 2017
Semalt Nerangake Cara Nggawe Meta Deskripsi Sing Ngasilake Lalu Lintas Ing E-Perdagangan
Reply