Back to Question Center
0

Semalt Nerangake carane Email Google Email 'Ndadekake Email Transaksional Stand Out

1 answers:

Email Markup ditemtokake minangka desain data sing dipikirake kanthi apikjinis email tartamtu sing nuduhake isi luwih apik. Registrasi lan organisasi sing tepat bakal diwenehi isinyedhiyani sampeyan kesempatan kanggo ngumpulake data ekstra lan entuk pelanggan ing aplikasi Google kayata Kalender utawa Kotak Inbox.

Ing konteks e-commerce, iki ndadekake perkapalan lan konfirmasitandha bisa entuk penanganan sing unik ing kothak email, sing mbenakake pengalaman panganggo. Jack Miller, pakar saka Semalt Layanan Digital nerangake aspek nggunakake markup email.

Email Markup kanggo Konfirmasi Order

Ing ngisor iki minangka conto Ngubungaké Data (JSON-LD) sing diwiwiti karo naskah HTMLtag saka wangun "aplikasi / ld-json" ketik:

Langkah sabanjure nuduhake pasangan tombol tambahan sing nuduhake data karo sistemsing nerjemahake informasi sing wis kabentuk:

Sanajan tanpa kawruh JSON, mesthine kudu gampang dingerteniindividu wis tuku "sawetara produk unik" saka "SomeDistributor.com" kanggo $ 60.

Sifat-sifat ing ngisor iki perlu kanggo Email Markup kanggo dianggo kanggo konfirmasi pesenan:

  • Nomer pesenan - nuduhake identifikasi saka penjual
  • PriceCurrency - migunakake ISO 4217 format tiga huruf
  • Merchant - jeneng organisasi utawa individu
  • Tawaran sing ditampa - kalebu rega, rating, kategori lan luwih akeh produk sing dituku

Email Markup uga nduweni macem-macem situs sing disaranake lan opsional kanggopesen konfirmasi tuku.

Email Markup kanggo Notifikasi Notifikasi

Tandha pengiriman bisa uga ditandhani liwat tambahan utawa JSON-LD utawa microdatamenyang cithakan email HTML sing diperloken ing conto ing ngisor iki:

Conto mung nampilake properti sing dibutuhake, nanging nggunakake email sing digabungMarkup, sawijine sifat ekstra bisa ditambahake kanggo ningkatake pengalaman panuku. Iki kalebu URL pelacakan lan nomer nelusuri kanggonemtokake kode tracking operator lan nggawe link paket trek ing Gmail utawa kothak Google.

Sing Buyers Bakal Waca Pesen Panjenengan Enhanced?

Sing manggon ing Google inbox bakal reap keuntungan paling luweh Email Markup campur tangan.Wiwit Gmail digunakake dening luwih saka 1 milyar wong, ningkatake pesen ing Gmail nduweni khalayak potensial gedhe.

Registrasi Wigati

Mung pangirim sing kadhaptar bisa seneng Email Markup. Google mbutuhake ngisor iki kanggo ndhaftar pengguna:

  • Pengesahan pesen nggunakake Kerangka Kunci Mail utawa Pengirim Prusahaan Domain
  • Kesalahan email gratis
  • Keluhan sing terkait karo spam kudu kurang
  • Sajarah ngirim liwat satus email saben dina menyang alamat Gmail
  • Kabeh pesen kudu dikirim saka alamat email tetep
  • Sampeyan kudu netepi pedoman sing disetel dening Gmail Sender Bulk

Klien sing ngandhut informasi luwih seneng dadi klien sing seneng. Tuku online nyanakomunikasi karo pedagang nalika produk diurut lan dikirim. Mayoritas pedagang asring ngirim konfirmasi komprehensif lanemail tandha pengiriman. Nanging, ing kasus perusahaan ukuran gedhe utawa menengah, nambahake jumlah data terstruktur sing signifikanmarkup bisa luwih apik karo email kasebut kanggo sawetara panuku.

November 27, 2017
Semalt Nerangake carane Email Google Email 'Ndadekake Email Transaksional Stand Out
Reply