Back to Question Center
0

Semalt Ngartekake Tren Pembangunan Daerah E-Perdagangan

1 answers:

Donya e-commerce wis ngalami ekspansi ageng, supaya saben wong pracayayen penghapusan toko bata lan mortir tradisional, sing kasedhiya ing Eropa lan Amerika Serikat, cedhak banget. Senadyan e-commerce kasebutmundhakaken samesthine ing sedaya donya, e-commerce ing kawasan Asia Pasifik bakal nemu wutah sing luar biasa.

E-commerce ing bal "cross-border" bakal ngluwihi kinerja domestik kanthitingkat ekspansi 17 persen nalika kanggo sawetara taun sabanjuré tingkat ekspansi dijenengi 12 persen. Ahli saka Semalt Layanan Digital, Igor Gamanenko nerangake babagan bidang e-commerce berkembang ing wilayah sing beda-beda.

Alasan Kenapa Usaha Online Ngembang

Logistik online ing donya nggampangake nindakake bisnis online, nggawe luwih nyaman.Ana akeh metode pembayaran dipercaya sing ngidini ijol-ijolan aman produk uga. Kajaba iku, penetrasi smartphone ing kabehBawana mbisakake aksesibilitas layanan internet ing negara maju lan berkembang, nalika SEO dadi alat kanggoonline pertumbuhan bisnis.

Kanthi tambah kelas ekonomi ing Asia, ing ngendi wong duwekurang tingkat kepuasan karo produk domestik, e-commerce bakal nggayuh penjualan global $ 627 milyar ing taun 2022. Paling manawa tawaran e-commerce bisa diputersekitar produk sing ora diprodhuksi sacara lokal, saéngga ing kene China njupuk pang singane singa saka pasar online.

Kreteg Sempet Ing China

Berkat SEO, dodol online bakal luwih apik ing taun iki. China bakal mimpin lintas-watesbisnis online, ngrambah 200 yuta pelanggan online nalika taun 2020 kanthi jumlah penjualan $ 245 milyar miturut Accenture..Bebarengan karoiki persaingan kompetitif antara Alibaba China lan Amazon AS ing pasar Cina nambah adopsi praktik apik kanthi bisnis online.

Kombinasi menang kalebu unsur-unsur kayata pembayaran layangbiaya produk, manajemen kepatuhan peraturan, lan praktik SEO wicaksana. Gegayutan pembayaran, toko online Cina nawakake akeh pembayarancara sing aman lan dipercaya. Platform kayata Alipay (Alibaba) lan Tencent (WeChat) wis mbentuk sistem gedhe sing nampa pembayaransaka negara manca.

Belanja Palang Belanja di Wilayah Liyane

Miturut riset sing dianakake KPMG ing wilayah Timur Tengah lan Afrika, ArabAfrika ngalami penghargaan massive saka perdagangan online lintas-wewatesan. Contone, versi Timur Tengah saka Amazon - Souq- Penjualan online tambah ing wilayah kanggo luwih saka 8 yuta item ing awal 2017 piyambak.

Ngliwati wates-wates

Ngasilake produk cukup larang miturut Annual Federal Express Amérikalaporan saka 2016. Dina iki, klien bisa nampa mbalekake biaya tuku nganti persentase tartamtu liwat layanan PayPal.

Sales Cross-Border ing Amerika

A panaliten, dianakaké dening maneka riset perusahaan, nuduhake yen penjualan lintas-wewatesan ing ASjumlah ing sekitar 36 persen bisnis online negara. Luwih saka setengah kabeh dodol online mbukak liwat panggonan pasar kayata eBay lanAmazon, nalika luwih saka setengah saka penjual lintas-wates migunakake USD minangka mata uang paling dipercaya. Ing proses iki, SEO main sing pentingperan ing nggedhekake kehadiran online vendor.

Wutah dodolan ing pasar online yaiku proses sing nyakup pengamatan lanpelaksanaan praktik-praktik paling apik nalika tetep tetep. Ora ana wonder yen layanan pengiriman efisien wis dadialternatif kanggo kiriman tradisional nalika nggunakake SEO ngidini nggedhekake kehadiran perusahaan sacara global. Mulane, considering loro lokal lanKeperluan lan spesialisasi lintas-wewatesan, regulasi kustom ndadekake perencanaan pasar sing tepat.

November 27, 2017
Semalt Ngartekake Tren Pembangunan Daerah E-Perdagangan
Reply