Back to Question Center
0

Semalt Ngartekno Keuntungan Tamu Ngirim Kanggo SEO Sampeyan

1 answers:
Dokumen

Pangiriman tamu nganggep posting konten sampeyan ing situs web liya. Blogger ngajak taktik iki utamané kanggo ningkatake visibilitas lan entuk lalu lintas. Posting tamu minangka taktik efisien kanggo nambah upaya SEO.

Michael Brown, Nasabah Sukses Manger Semalt ngandharake carane nggawe pos tamu apik.

  • Maca peraturan situs web sing sampeyan targetake sadurunge ngirim post tamu. Pertama, penting kanggo kontak pemilik blog. Paling wong bisa uga pengin ngirimake post lengkap utawa ngarang ide. Maca pedoman blog target sampeyan uga mbantu sampeyan nemtokake sistem manajemen isi. Sawetara perusahaan kaya Joomla, WordPress utawa Drupal mbutuhake sampeyan duwe akun panganggo kanthi gampang kanggo nelusur email lan lalu lintas, utamane nalika ana akeh alat otomatis SEO.
  • Pribadhi email sadurunge ngubungi pemilik blog. Kanthi merek khusus, wong bisa langsung nemokake sampeyan lan isi sampeyan. Blogger sing beda bisa mbutuhake rincian sing beda babagan sampeyan utawa isi sampeyan. Menehi alasan lengkap kanggo ngapa sampeyan butuh post tamu ing blog kasebut. Yen perlu, kalebu pranala saka blog sadurungé.
  • Nggawe konten sing relevan. Tansah eling yen isi kudu kanggo pamirsa target. Sampeyan ora pengin nggunakake iki minangka kasempatan kanggo sampeyan ngobrol babagan sampeyan dhewe, merek, produk utawa iklan..Nggawe isi sing cocog karo kabutuhan sing kaya mengkono babagan apa sing dilakoni ing situs web panjenengan. Panyengkuyung target mung kasengsem ing apa sing dikirim ing blog sampeyan, lan cocog karo kabutuhan.

Keuntungan Kirim Tamu

  1. Posting tamu ngidini perusahaan kanggo njupuk pelanggan potensial saka lalu lintas blog liyane. Iku nambah konversi situs web. Posting tamu bisa migunani kanggo peringkat situs web ing algoritma SERP. Blog dadi berwibawa nalika akeh posting tamu liyane sing ngarahake.
  2. Nggawe hubungan sing kuat karo merek liyane iku kudu. Kandhang tamu kualitas nggawe situs berkembang hubungan sing cedhak karo wong liya ing ceruk sing padha. Wong lan organisasi sing gumantung saka tamu sing manggon ing jutaan klien. Kanthi sesambetan sing kuat, sampeyan mesthi bakal entuk manfaat saka lalu lintas iki.
  3. Bangunan link minangka salah sijine panggonan liya. Posting tamu minangka salah sawijining cara paling gampang kanggo ndadékaké. Nalika posting tamu, sampeyan ngembangake isi sing sadean tembung kunci karo blog target sampeyan. Akibaté, blogs uga nduweni manfaat bebarengan lan uga ngembangake pengunjung sing wis disaring dening blog sadurungé.
  4. Kiriman tamu bisa nggawe tombol panggilan-kanggo-tumindak. Ing strategi marketing online, entuk nonton sing relevan kanggo ngeklik link sampeyan lan entuk konten sampeyan minangka target utama. Ngirim posting tamu, siji bisa nyithak sawetara tombol kalebu kebutuhan serep kanggo tumindak blog sampeyan. Tombol iki bisa nambah lalu lintas lan pungkasane nggawe blog sing misuwur. Nanging, adhedhasar etika kanggo nerusake kanthi ati-ati. Akeh blogger sing butuh posting tamu ora bisa ndhukung ide iki amarga kebutuhane biasane nganggo konten sampeyan.

Pangiriman tamu bisa ningkatake jangkauan sampeyan menyang akeh panggonan liyane. Minangka katon ing ndhuwur, mbantu nggawe salah siji hubungan sing kuwat karo perusahaan liyane lan uga mbangun merek sampeyan. Paling penting, posting tamu nyumbang kanggo upaya SEO, lan bisa nggawe blogmu dhuwur.

November 27, 2017
Semalt Ngartekno Keuntungan Tamu Ngirim Kanggo SEO Sampeyan
Reply